[Spojler] UFC 132
Napisano Ponad rok temu
Cieszę się, że wygrał Tito (kogo on pogrzebał? nie zaczaiłem metafory ), cieszę się, że wygrał Leben (niestety, "pierdołowatość Mirka" Silva zaczął przejawiać już jakiś czas temu). Condit chyba faktycznie niedługo dostanie walkę o pas, Guillard podobnie ale temu przyda się to jeszcze potwierdzić w 1-2 walkach zanim zawalczy o tytuł. Walka wieczoru - mało akcji w parterze (ale jeśli już, fajne zamieszanie) ale aktywnie, dynamika - zgodnie z oczekiwaniami - nie zawiodła mimo, że fajerwerków specjalnie nie uświadczyłem. Ja także sędziowałem na Cruza.
Oby tak dalej, czekam na 133
Napisano Ponad rok temu
Szkoda, że Wand przegrał, bo Lebena nie znoszę...
Napisano Ponad rok temu
Jeden i drugi ma bardzo podobny styl uderzania.Czyli wymachiwanie rekami,w tym leben ma bardzo mocne uderzenie ,co pokazal w poprzednich walkach
No coz Wand polegl pierwszy
Szkoda bo Jego akcje spadly po tej walce sporo.Mam nadzieje,ze nie skonczy kariery ala Mirko.
Tito-szok. Ja tam osobiscie do Niego nic niemam.Niech Sobie wygrywa .Jesli bedzie konczl w taki sposob jak wczoraj to z checia beda go ogladac:)
Walka wieczoru.Nie jestem jakos tak wielkim fanem,najlzejszej wagi ale pojedynek byl zaciety.
Napisano Ponad rok temu
Niestety, [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].Szkoda bo Jego akcje spadly po tej walce sporo.Mam nadzieje,ze nie skonczy kariery ala Mirko.
Napisano Ponad rok temu
Niestety, [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].Szkoda bo Jego akcje spadly po tej walce sporo.Mam nadzieje,ze nie skonczy kariery ala Mirko.
A co ja takiego napisalem ,ze dana uwaza inaczej 8)
Przez to tylko potwierdza co napisalem ,iz akcje Wanda spadly ostrooo w dol,skoro juz moze nie zawalczyc w UFC.
Widac Wandy nieskonczy kariery podobnie jak Mirko,(brutalne przegrane przez KO)i o to Mi chodzilo.
Szkoda Mi Silvy,bo to jeden z moich ulubionych zawodnikow .Byc moze to byla Jego koncowa walka na kontrakcie i od tego pojedynku zalezalo czy zostanie w UFC czy nie:(
Napisano Ponad rok temu
On tak zawsze "grzebie" przeciwnikow.Cieszę się, że wygrał Tito (kogo on pogrzebał? nie zaczaiłem metafory )
Napisano Ponad rok temu
Wyraziłeś nadzieję, że nie skończy kariery tak jak Mirko. Tymczasem:Przez to tylko potwierdza co napisalem ,iz akcje Wanda spadly ostrooo w dol,skoro juz moze nie zawalczyc w UFC.
Widac Wandy nieskonczy kariery podobnie jak Mirko,(brutalne przegrane przez KO)i o to Mi chodzilo.
1) Własnie został brutalnie znokautowany, a wcześniej przez Rampage'a.
2) Dana powiedział, że go wyślę na emeryturę jak Liddella - czyli koniec walczenia, nie tylko w UFC, a więc koniec kariery.
Stąd mój poprzedni post.
Napisano Ponad rok temu
Co do Condita - wystarczy na GSP? Mam nadzieję, potrzeba tutaj nieco świeżości. Jackson w wyścigu o Nobla?
Napisano Ponad rok temu
ostatnie 8 walk Wandzi :Widac Wandy nieskonczy kariery podobnie jak Mirko,(brutalne przegrane przez KO)i o to Mi chodzilo.
CroCop - KO
Henderson - KO
Liddell
Jardine
Rampage - KO
Franklin
Bisping
Leben - KO
jak dla mnie 4 KO na 8 walk to dosc sporo, wiec specjalnie nie widze roznicy w sposobie zakonczenia kariery CroCop'a i Silvy
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
ostatnie 8 walk Wandzi :
CroCop - KO
Henderson - KO
Liddell
Jardine
Rampage - KO
Franklin
Bisping
Leben - KO
jak dla mnie 4 KO na 8 walk to dosc sporo, wiec specjalnie nie widze roznicy w sposobie zakonczenia kariery CroCop'a i Silvy
Zgadza sie Wand zaliczyl juz wczesniej ostre KO.Jednak roznica miedzy nim a Mirkiem jest dla Mnie dosyc widoczna i spora.
Cro Cop przegrywal wszystkie ostatnie walki pod rzad.Wand raz zaliczyl Ko a w nastepnej walce walczyl dobrze/widowiskowo i wygral co dalo Jego fanom nadzieje. 8)
Mirko poprostu przegral wszystko pod rzad dlatego wiekszosc chce by przeszedl na emeryture.
Co ciekawe wczoraj oglosili ze Cro Cop bedzie miec jeszcze jedna walke!!!!!!!!! 8O
Z grubym Roy Nelsonem !!
Napisano Ponad rok temu
odkad przeszedl do ufc klincz i wanda i shoguna przestal prawie istniec w formie jaka znamy z pride. prawie tego nie uzywaja juz.Dopiero obejrzalem te walke. Widac jak Leben przestudiowal walki W.S. i jaka znalazl recepte na jego przejscie do chwytu za glowe, po serii cepow. Przeciez W.S. prawie zawsze to robi i nic sie jego taktyce nie zmienilo. Oponent wykorzystal to bezlitosnie.
Pozdrawiam
K_P
to byla raczej jakas polprzytomna proba sklinczowania i oprzytomnienia lekkiego.
tylko ze wyszla jak wyszla.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UFC 132 - kursy
- Ponad rok temu
-
UFC on Versus 4 (spoilery i wideo)
- Ponad rok temu
-
James Toney znow w MMA :)