UFC 131 wyniki na żywo
Napisano Ponad rok temu
Hello Japan - kiedyś omigawa dostał decyzje z kapelusza w japoni, payback is a bitch! :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Dos Santos- Carwin - zasłużone zwycięstwo Dos Santosa, lepszy w każdym aspekcie, nawet zbytnio się nie zmęczył, a Carwin wyglądał jakby po twarzy przebiegło mu stado nosorożców.
Napisano Ponad rok temu
Maia- Munoz - powinien być remis. Zwycięstaw Munoza ni chuchu tam nie widziałem.
.
+1
Napisano Ponad rok temu
30-27 dla Munoza to totalne nieporozumienie. Pierwsza runda dla Demiana, dwie nastepne w miare wyrownane - przy dobrych wiatrach moglo byc 29-28 dla Munoza. Moglo tez byc 30-27 dla Mai.
Gala taka se. Moze to ja sie starzeje. Moze to ufc powszednieje.
Napisano Ponad rok temu
10 points must system sie klania. ze decyzja bedzie munoza to bylem w zasadzie pewien, co nie zaczy ze remis nie bylby sprawiedliwszy. z drugiej strony remisy by tylko komplikowaly zycie samej organizacjiMaia- Munoz - powinien być remis. Zwycięstaw Munoza ni chuchu tam nie widziałem.
Carin twardziel, ale wtej pierwszej rundzie bronil sie raczej slabo mocno.
piekny ko na yvsie, slicznie sie ogladalo.
floria solida walka ale troszke mi sie dluzylo.
Napisano Ponad rok temu
Maia mnie zaskoczył, niestety niegatywnie. Ma świetny parter a tu ni huhu.
Napisano Ponad rok temu
Nie miał znowu tak wiele okazji. A Munoz, silny zapasior, albo był na górze (i Maia wolał wstać zamiast kombinować), albo eksplozywnie się wymykał. Owszem, Maia juz w UFC pokazał, że potrafi dużo więcej w parterze, ale zaskoczenie jednak powinno być na plus biorąc pod uwagę jego boks, zwłaszcza w porównaniu z dotychczasowym.Maia mnie zaskoczył, niestety niegatywnie. Ma świetny parter a tu ni huhu.
Mnie zastanawia co innego, mianowicie koniec trzeciej rundy Dos Santos vs Carwin. Było to widać dopiero w zbliżeniu na powtórce - Carwin miał tam taki dziwny chwyt zapięty, przetoczył Cigano na plecy, i niby nic, ale w momencie, kiedy Herb Dean wkroczył, aby ich rozdzielić po gongu kończącym walkę, Dos Santos miał przymknięte oczy i machnął dwa razy dłonią tak, jakby chciał klepnąć Carwina w rękę.
Widział ktoś to samo?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mial plecy Co prawda tylko raz, ale i tak powinno wystarczycNie miał znowu tak wiele okazji.Maia mnie zaskoczył, niestety niegatywnie. Ma świetny parter a tu ni huhu.
Napisano Ponad rok temu
A ty nigdy nie miałeś pleców i ci się przeciwnik nie wywinął? Wiem, że Maia to as bjj, ale Munoz też nie w kij dmuchał, zresztą wszyscy wiemy jak bywa podczas walki, nawet treningowej, a co dopiero na takim poziomie.Mial plecy Co prawda tylko raz, ale i tak powinno wystarczyc
Napisano Ponad rok temu
Mnie zastanawia co innego, mianowicie koniec trzeciej rundy Dos Santos vs Carwin. Było to widać dopiero w zbliżeniu na powtórce - Carwin miał tam taki dziwny chwyt zapięty, przetoczył Cigano na plecy, i niby nic, ale w momencie, kiedy Herb Dean wkroczył, aby ich rozdzielić po gongu kończącym walkę, Dos Santos miał przymknięte oczy i machnął dwa razy dłonią tak, jakby chciał klepnąć Carwina w rękę.
Widział ktoś to samo?
Machnięcia dłonią nie zauważyłem ale faktycznie Dos Santos minę miał nieciekawą i gdyby walka trwała trochę dłużej to moim zdaniem różnie by mogło być...
Tak czy inaczej Carwin na twardą głowę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale tylko trochę na początku, a potem już nie. No, może poza tą opuchlizną nad okiem którą sprawdzał lekarz na końcu. Ale dzielnie zniósł wszystko pomiędzy, a mogło być dużo gorzej.Twarz to akurat ma miękką, ledwo kilka ciosów i się rozpadła...
Napisano Ponad rok temu
Ale oczekiwania wobec mnie sa inne niz wobec Demiana Mai.A ty nigdy nie miałeś pleców i ci się przeciwnik nie wywinął? Wiem, że Maia to as bjj, ale Munoz też nie w kij dmuchał, zresztą wszyscy wiemy jak bywa podczas walki, nawet treningowej, a co dopiero na takim poziomie.Mial plecy Co prawda tylko raz, ale i tak powinno wystarczyc
Nie no zartuje przeciez . Po prostu troche mi szkoda, ze nie skonczyl poddaniem.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sporty walki dla chłopca 13-14 lat
- Ponad rok temu
-
Zawodniczka MMA
- Ponad rok temu
-
Zawodnicy poszukiwani
- Ponad rok temu