Trochę późno ale wciąż pozostały 2 dni żeby wygrać bilety na galę we Włocławku. Wystarczy kliknąć [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przegrana Jocza i Pionke to chyba niespodzianki?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 TD, gdzie byłeś? Valanciusa tak pięknie oszukali, poezja! Sasha zrobił dobrą robotę! Walke Błocha również się dobrze oglądało! Szkoda Temila... Jocz też jakby nie miał pomysłu... a Gusiek nic się nie stało! :wink:
  TD, gdzie byłeś? Valanciusa tak pięknie oszukali, poezja! Sasha zrobił dobrą robotę! Walke Błocha również się dobrze oglądało! Szkoda Temila... Jocz też jakby nie miał pomysłu... a Gusiek nic się nie stało! :wink:

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Czemu w najlepsze trwa dyskusja o wynikach gali w temacie nieoznaczonym jako spoiler?
Napisano Ponad rok temu
Nie, ale zwykle jest na mmavideos.pl albo fightvideos.pl albo jednej z multum podobnych stron, mądralo.a co ? retransmisja bedzie w ESPN i jeszcze nie widziałeś ? :roll:
Napisano Ponad rok temu
DziękiByłem, widziałem i dopiero wróciłem z Włocławka
 Będzie lepiej
  Będzie lepiej  

Napisano Ponad rok temu
Nie, ale zwykle jest na mmavideos.pl albo fightvideos.pl albo jednej z multum podobnych stron, mądralo.a co ? retransmisja bedzie w ESPN i jeszcze nie widziałeś ? :roll:
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu