Z gory dziekuje za pomoc.
ps. no i danina jeszcze :
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nadal nie rozumiem o co chodzi - tak jak napisali koledzy powyzej, takie rzeczy robi sie motylkiem/balisongiem, bo ma dwie raczki gdzie lapiesz za jedna, a krecisz druga/reszta - a nie nozem do rzucania o stalej glowni..roznego rodzaju obrotow, mlynkow, krecenia nozem itd.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nadal nie rozumiem o co chodzi - tak jak napisali koledzy powyzej, takie rzeczy robi sie motylkiem/balisongiem, bo ma dwie raczki gdzie lapiesz za jedna, a krecisz druga/reszta - a nie nozem do rzucania o stalej glowni..roznego rodzaju obrotow, mlynkow, krecenia nozem itd.
Napisano Ponad rok temu
Trzeba było tak od razu. Olej tutoriale, kup pierwszą lepszą książkę o żonglowaniu.Chodzilo mi o cos w tym rodzaju czyli tak jak napisalem wyzej o tricki z nozem ze stala glownia :
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
napisalem wyraznie ze nie rozumiem o jakie tricki ci chodzi, bo jedyne ktore znam sa do wykonania z balisongiem, a nie z nozem do rzucania.. jak wkleiles ten filmik to teraz wiem o co ci chodzi - i odpowiedz brzmi: to nie ma nic wspolnego z nozami, rownie dobrze na filmiku koles mogl zonglowac czymkolwiek - i szczerze mowiac caly ten filmik wyglada wlasnie tak jakby barman wzial zamiast butelki noz..Eh dlatego chyba nie powinienem pisac pytan na forum o polecenie jakis tutoriali (tak wiem sam moge na google znalezc jakies ale chodzilo mi o jakies sprawdzone przez kogos z forum) bo nie dostane zadnych wiazacych odpowiedzi a jedynie retoryczne pytania i stwierdzenia ze lepiej bym zajal sobie czas uzywajac innego sprzetu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I tak az do bolu...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu