[Spojler] UFC 130
Napisano Ponad rok temu
Stann - bardzo miłe wrażenie. Gość prezentuje się naprawdę mocno, czy to nie początki nowej siły w MW? Kulturalny. Po Santiago przeszedł bez problemu - Brazol w drugiej rundzie wyglądał już jak po całym dniu na roli Silva dostał by solidny oklep - nic dziwnego, że odrzucił walkę ze Stannem.
Napisano Ponad rok temu
Widać też, że Dana już kombinuje jak wycofać Rampage'a z najbliższej walki (jakieś nienaturalne gadki obydwu o kontuzji ręki) żeby to Machida mógł zaatakować tytuł.
Oglądając Santiago zastanawiałem się cały czas ile by pokazał Mamed w UFC. Nie doszedłem do żadnych sensownych wniosków, ale porażka Jorge raczej go do celu nie przybliżyła.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Otoz to. Solidny uderzacz, ktory bije mocno i w miare potrafi bronic sie przed sprowadzeniami. A i silny tez jest. Leben przegral bo trafil na lepszego cepiarza, a Santaigo przegral bo nie mial sily. Krzychu Soszynski pokazal jaka ze Stanna gwiazda.Stann to wg. mnie żadna wschodząca gwiazda tej dywizji.. :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kolejna gala gdzie wszystko jest fajne oprócz main eventu, ciekawy paradoks
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zdradzisz nam co to za gala byla, bo chyba nie ostatnie ufc.z reszty zapamiętałem tylko dobrą postawę Nelsona
Napisano Ponad rok temu
no dobrze: względnie dobrą :wink:zdradzisz nam co to za gala byla, bo chyba nie ostatnie ufc.z reszty zapamiętałem tylko dobrą postawę Nelsona
reszta bez zmian - myślałem że będzie KO w 1 rundzie a tu facet znikąd dotrwał do końca z utytułowanym przeciwnikiem.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UFC 130 Rampage vs Hammil
- Ponad rok temu
-
KSW16 - przemyślenia
- Ponad rok temu
-
Boks czy Muay Thai czyli sens i przyszłosc kopniec w mma
- Ponad rok temu
-
Czemu mamed ciągle walczy w Polsce
- Ponad rok temu
-
Amatorska Liga MMA 12 21.05.2011 (sobota) BOCHNIA
- Ponad rok temu
-
Brock Lesnar znowu chory, wypada z UFC 131
- Ponad rok temu
-
mały dylemat
- Ponad rok temu
-
IV Otwarte Mistrzostwa Mazowsza ADCC
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Polski Amatorskiego MMA 2011
- Ponad rok temu
-
Aukcja dla zwierząt - spodenki Salety z walki z Najmanem.
- Ponad rok temu