JKS - IJKA
Napisano Ponad rok temu
zdecydowalem sie zalozyc konto bo potrzebuje jednej informacji. Czy ktos moze mi cos powiedziec o JKS lub IJKA w Polsce? Wszystko co sie da, seminaria nawet tylko z przedstawicielami.
Napisano Ponad rok temu
Jeśli chodzi o IJKA, tu jest chyba trochę prościej. W zeszłym roku widziałam gdzieś na rozkładzie, że sensei Bertel miał być w Niemczech. Sensei Kato to w ogóle robi po Europie "tournee" i te informacje są dość łatwo dostępne. Często sensei Dormenko jest jego asystentem. Sam Dormenko to chyba tylko Rosja, niestety.
Nie wiem, czy coś znajdziesz u nas. Może ktoś inny wie więcej, ja osobiście nie posiadam takich informacji. Jednak zawsze możesz wyskoczyć sobie do Niemiec. Albo Rosji
Napisano Ponad rok temu
I Ukraina na stale - Takenori Tanaka
Bertel w Niemczech seminarium poświęcił nie na JKS tylko na styl Asai Ryu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tylko JKS było odpowiedzią na przegrany proces o nazwa JKA ,która jest teraz u tych instruktorów którzy obecnie prezentują JKA
Napisano Ponad rok temu
dlaczego ciebie to tak bardzo interesuje, pytam z ciekawości.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
są dwie inne. Inni instruktorzy i itd.
W wymaganiach JKS są kata które stworzył Asai (cała gama Junro kata) natomiat w IJKA tylko kata shotokan.
reszta naleeży do ciebie.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]Dzięx, właśnie szukam ;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O takim w wydaniu JKS to zapomnij.
Napisano Ponad rok temu
Blog znam oczywiście, ale struktura jest dla mnie ciągle niejasna i mam problemy z poruszaniem się. Za dużo rzeczy na raz i się koziołek gubi ;-)
Napisano Ponad rok temu
Niestety ja tego bloga nie potrafię czytać, pewnie z tego samego powodu. Ale ten link znalazłem przez google.Risk, jesteś ...
Napisano Ponad rok temu
Hej. Kitsune ja niedlugo wracam do kraju, jeszcze nie wiem na jak dlugo ale chcialem pocwiczyc jakis sesowny Shotokan. No i zalezy mi na mozliwosci szkolenia sie u kogos z JKS-IJKA. Myslalem bardziej o czyms co mozna cwiczyc w kraju a poza granica to mozna czasem skoczyc ale przeciez nie codziennie.
Cześć,
obecnie w Poznaniu mamy przedstawicielstwo IJKA. w 2007 roku odbył się staż z[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] .
Obecnie współpraca trochę przycichła , ale niedawno byłem w domy w u sensei'a Kato i planujemy staż na drugą połowę roku.
Jak będziesz w Polsce to zapraszamy do Poznania, żeby ćwiczyć sensowny Shotokan:)
pozdrawiam,
Arek
Napisano Ponad rok temu
Czy Shotokan World Organization jest przedstawicielem IJKA?... sensowny Shotokan:)
Napisano Ponad rok temu
cytat z poznańskiej strony
,,Sensei Robert Sworek (7 DAN) zaprezentuje nowatorską metodykę treningu karate i nowe, unikatowe interpretacje kata GOJUSHIHO DAI."
jakież to są te unikatowe interpretacje.
panowie troche litości w tej reklamie.
Napisano Ponad rok temu
,,Wszystkim członkom naszego klubu gwarantujemy najlepszy trening, fachową kadrę instruktorską, starty w turniejach krajowych i zagranicznych, obozy szkoleniowe, zgrupowania i staże – słowem, wszystko to, co potrzeba, by zostać wojownikiem
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
O kata raz jeszcze.
- Ponad rok temu
-
gratulacje
- Ponad rok temu
-
Meibukan Goju Ryu
- Ponad rok temu
-
Podskakiwanie (pulsing).
- Ponad rok temu
-
a imię demona brzmi - Kara-te
- Ponad rok temu
-
"common body called the World Kyokushin Union."
- Ponad rok temu
-
Poszukiwany tłumacz z Japońskiego na Polski mający pojecie..
- Ponad rok temu
-
Życzę wam
- Ponad rok temu
-
35 British Open IFK Kyokushin
- Ponad rok temu
-
PROPAGANDOWA ANKIETA OCENY RYUTE :)
- Ponad rok temu