Pytanie o buty
Napisano Ponad rok temu
Oglądałem coś takiego:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Wiem, że było kilka tematów odnośnie butów, ale wszystko się zmienia, może jest coś co warto kupić bo się pojawiło a jest dobre i tanie
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
te linki ktore wkleiles - to tylko tak naprawde 3ci but (Grom) i polowicznie 2gi (Security) spelniaja zalozenia 'taktycznosci'.. 1szy but (Jungle) to typowy but letni, na mokre blotniste miejsca - wszelkie lasy, bagniska itd..Chcę zainwestować w buty taktyczne.
a tu juz popelniasz herezje - buty na miasto to zupelnie cos innego niz w gory.. w gory sie idzie w butach trekkingowych/gorskich - ktore maja zupelnie inny kroj, podeszwe..Wypady miasto, raz czy 2 razy w roku w góry. Przydałaby się nieprzemakalność + możliwość chodzenia w nich cały rok - żeby latem odprowadzały ciepło, zimą żeby grzały. No i cena - max 250zł
zaden z wklejonych przez ciebie butow nie nadaje sie w gory.. zaden z nich nie jest nieprzemakalny - a szczegolnie Grom i Jungle lykaja wode jak zle..
co do lata - to Jungle/Gromy, co do zimy to te Security bo maja ocieplanie..
Napisano Ponad rok temu
Dzięki za odpowiedź, trochę poszukałem na ngt.pl o tych gromach. Na allegro po 160, w sklepach militarnych po 215. Zastanawiam się tylko czy jak noszę buty 45-46 to tu rozmiarówka jest normalna. W pracy mam protektory dynamic 46 i są ok, więc chyba wezmę 46
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Puszka survivalowa
- Ponad rok temu
-
Latarka do samoobrony
- Ponad rok temu
-
Szkoła przetrwania - Beara
- Ponad rok temu