Pawel Slowinski vs Carter Williams
Napisano Ponad rok temu
Jak Paweł nie poprawi tej gardy a trafi na przeciwnika z twardymi nogami to może być kiepsko.
Z zawodowej (heh) ciekawości zapytam bo nie jestem pewien jak to w ISKA wygląda ale może ktoś z Was wie:
3 odjęcia punktu (bo tyle widziałem) = 3 ostrzeżenia... czy to już nie jest dyskwalifikacja ?
Swoją drogą dziwne ale sędzia pod koniec powinien już wcześniej wyliczyć Cartera (no może nie dwa razy ale raz to raczej na bank)
Raz jeszcze - niezła jatka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nierozumiem dlaczego Slowinski niepracuje ostro na "rekoma".
Mozna by gdybac ,ze on jezdzi do Tajlandi glownie tylko po to by trenowac aspekty walki nogami
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najwyraźniej ma kiepskich trenerów i doradców. Jak się zgłosi do mnie to poduczę go boksu za 1/4 tego co im płaci
A jakie masz kwalifikacje ?Nie zebym sie czepial poprostu z czystej ciekawosci pytam
Napisano Ponad rok temu
Żadnych
ale 15 lat poświęcone sportom walki, serce i pasję no i myślę, że jakiś tam poziom prezentuję
to też w końcu są jakieś kwalifikacje i to życiowe nie papierowe
Normalnie, kilka lat wstecz bym go za free pouczył, ale teraz mam rodzinę i muszę przede wszystkim myśleć o jej dobru, więc skończył się wolontariat. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Dobrze i fajnie ze wygral! Mam nadzieje ze wraca do formy i powalczy jeszcze ! :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
12 luty 2011 - Liga A-1 w Kaliszu - walki na zasadach k-1/mt
- Ponad rok temu
-
treningi w Poznaniu
- Ponad rok temu
-
TSG FIGHTING KARATE-ZGRUPOWANIE
- Ponad rok temu