Last Emperor vs. Big Foot - Strikeforce
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
znaczy bron boze nie dyskredytuje go jako zawodnika ani nie twierdze ze jego obecna brzydota miala cos wspolnego z przegrana z werdumemTo jeszcze nic nie musi znaczyć. Daj się chłopakowi wykazać w najbliższej walce. Dopiero potem (odpukać) będziemy tu sobie używać jaki to już z niego dziadyga. :wink:
fedor jest jednym z moich ulubionych zawodnikow i najwiekszych mistrzow, i nie wiem czy to sie kiedykolwiek zmieni
po prostu martwi mnie to ze tak bardzo sie fizycznie z mordki zmienil (w zasadzie jak sie spojrzy na to zdjecie z kettlebellami to nie tylko z mordki, ale to juz inna inszosc). a zmiana jest bardzo wyrazna, nawet w kontekscie uplywajacych lat oraz odbytych pojedynkow.
zastanawia mnie z czego to wynika. naturalne sklonnosci, czy moze czesto jest trafiany na treningach (bo w walkach mimo wszystko nie za czesto ), moze duzo ruskiej wodeczki, czy skad to sie bierze
a na pierwsza faze GP najarany jestem jak nastolatek przed pierwszym numerkiem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Odniosłem podobne wrażenieMysle ze wiek w polaczeniu z ciezkimi treningami tez robia swoja. Niestety nawet Fedor nie mlodnieje. Z jego rysow twarzy mozna wyczytac ze jest juz 'zmeczony'. Przynajmiej ja odnosze takie wrazenie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
oczko temu misiu cos opada...
ja cię!!! ten silva to dopiero ma urodę radiową...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dynamite 2010 (video)
- Ponad rok temu
-
MMA Planet radzi: Sajewski i Błachowicz do UFC!
- Ponad rok temu
-
UFC 125 Resolution(video)
- Ponad rok temu
-
TURNIEJ MMA 12 , 13 LUTY SPODEK KATOWICE
- Ponad rok temu
-
UFC 125 Countdown
- Ponad rok temu
-
Liga Fight Footballu