Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
+1O losie. Fedor przegral jedna walke i juz nikt go nie widzi w finale, nawet ludzie stawiaja na Silve
. To byloby straszne, gdyby nie bylo takie strasznie smieszne.
Napisano Ponad rok temu
dla mnie fedor zawsze bedzie mistrzem i najlepszym ciezkim w historii mma (znaczy do chwili obecnej i przez nastepnych kilka lat, wszak nie wiadomo co przyszlosc przyniesie).+1
nie wiem czy to smieszne, dziwne czy c*** wie co, ale przed walka z Werdumem wiekszosc mowila o Fedorze prawie jak o Bogu mma, nagle pierwsza walka przegrana i juz nikt nawet nie typuje wygranej Fedora![]()
dla mnie On zawsze bedzie mistrzem :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A mnie ciekawi, dlaczego piszesz z małej litery i do tego takie "umniejszające" zdrobnienie jego imienia :roll:ciekawe czy fedek się pozbierał czy...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Spotkałem się z zapisem "j" jako "y" więc ta teoria odpada.druga sprawa to rosjanie piszac lacinka zapewne pisza Fedor (czytajac Fjodor), bo glupio troche pisac Fyodor.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mysle ze to dlatego, że: po pierwsze w everyday writing rosjanie nie uzywaja e z kropkami (jo), tylko piszą e (je), i oni wiedza kiedy je kiedy jo, bo jo jest akcentowane zawsze a wiec jesli w wyrazie jest je w miejscu gdzie pwinno byc zaakcentowane to bardzo prawdopodobne ze bedzie jo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak mnie naszlo...
zauwazyliscie jak sie fedorowi rysy twarzy zmienily?
nie wiem, moze to kwestia po prostu ciaglych walk i treningu (min nos polamany co widac na jego twarzy) ale mam wrazenie ze jego twarz wyglada mocno inaczej. najbardziej to bylo widoczne na jednym ze zdjec jak laduje bodaj lewego sierpa w werduma podczas ostatniej walki. ogolem, jest to normale ze ludzie sie starzeja, ze sie troche rysy zmieniaja. ale i fjodora to jakos tak mocno widac, troche jak i wanda.
przesadzam czy tez to zauwazyliscie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu