I Mistrzostwa Polski No Gi CBJJ
Napisano Ponad rok temu
1. Alliance Team - 59
2. Gold Team Polska - 37
3. Berserkers Team - 28
Juniorzy:
1. Gold Team Polska - 43
2. Berserkers Team - 16
3. Marga SFG - 10
Początkujący:
1. Berserkers Team - 27
2. Alliance Team - 19
3. Gold Team Polska - 16
Kobiety:
1. Berserkers Team - 18
2. Gold Team Polska - 16
3. Drysdale JJ - 3
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dużym plusem, szczególnie biorąc pod uwagę ilość osób, która okazała się zaskoczeniem, było robienie dekoracji wcześnie, zaraz po zamknięciu kategorii. Dzięki temu można było spokojnie na Ksw zdąrzyć
4 maty więc całkiem spoko, do rozgrzania się za wiele miejsca nie było ale coś tam można było poruszać się.
Fajne były te stoliki w roli barierek bo można było usiąść i dopingować/kręcić walki. Choć organizatorzy musieli się powtarzać ze zwracaniem uwagi aby się cofnąć to zapewniam: it's not a bug, it's a feature
Generalnie zawody były bardziej akcentowane na kategorie białych i niebieskich pasków bo wyżej było trochę pusto ale myślę, że walki stały na dobrym poziomie.
Napisano Ponad rok temu
czemu?Jestem w szoku :roll:
Bo myślałem ze Mags zgarnie wszystko
Napisano Ponad rok temu
sorry, że zepsułem zabawę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no niestety dzwonilem na hale i nic nie znaleziono.... Osobie, ktora przytulila moj rash i spodenki gratuluje inteligencji... tez chcialbm trenowac w rashu z imieniem i nazwiskiem jakiegos kolesia na klacie i logiem jego teamu na plecach... Żenada
daj fotkę na forum- to gość się znajdzie dośc szybko...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cran prosze skontaktuj sie ze mna na maila: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] pilna sprawa.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Do sędziowania sam nie mogę się przyczepić (choć w jednej z walk przeciwnik wielokrotnie trzymał za "szmaty"). Z walk, które widziałem myślę, że Kornel Zapadka w pierwszej rundzie powinien przegrać -ewidentnie bardziej pasywny, ale to już chyba standard, że sędziowie zwracają większą uwagę na nazwisko, a niżeli rzeczywisty przebieg walki.
Ode mnie, tak jak kolega powyżej napisał minus za niedostateczną ilość koszulek. Jeśli się organizator zobowiązuje to powinien zapewnić WSZYSTKIM, a nie "sorry, ale już nie mamy- trzeba było przyjść wcześniej". Wiara w końcu w pewnym sensie za to zapłaciła.
Impreza ok, ale wiele pozostało do poprawy.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Joe Moreira
- Ponad rok temu
-
Seminarium z Maćkiem Polokiem i Marcinem Heldem 15/16.01.10
- Ponad rok temu
-
XIII GP GRAPPLING Kobyłka