Kiedy można się spodziewać list startowych??
Pozdrawiam
:wink:
O północy minął termin zgłoszeń;
1. Czy organizator może podać ostateczną ilość zgłoszonych osób?
2. Dlaczego panel rejestracyjny jest wciąż czynny pomimo upływu terminu?

Napisano Ponad rok temu
Kiedy można się spodziewać list startowych??
Pozdrawiam
:wink:
Napisano Ponad rok temu
2. Dlaczego panel rejestracyjny jest wciąż czynny pomimo upływu terminu?

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jakieś typy kto wygra?
pzdr gnz
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 widzę że aspiracie rosną teraz walka w kategorii białych i niebieskich pasów Brawo mistrzu polski  i medalisto wielu utytułowanych zawodów w Polsce. Życzę ci  walki z samymi białymi pasami i może jakaś porażka się trafi  z białym pasem to ty będziesz jeździł na syminarjum  do białego paska  :roll:  . Mi mimo wszystko powodzenia warto mieć dobrego reprezentanta w” białych pasach” w Abu Dhabi To nie krytyka każdy robi jak uważa  to tylko fakty
   widzę że aspiracie rosną teraz walka w kategorii białych i niebieskich pasów Brawo mistrzu polski  i medalisto wielu utytułowanych zawodów w Polsce. Życzę ci  walki z samymi białymi pasami i może jakaś porażka się trafi  z białym pasem to ty będziesz jeździł na syminarjum  do białego paska  :roll:  . Mi mimo wszystko powodzenia warto mieć dobrego reprezentanta w” białych pasach” w Abu Dhabi To nie krytyka każdy robi jak uważa  to tylko fakty   

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z tego, co mi wiadomo, Kamil Umiński ma niebieski pas w bjj, więc dopóki Alexandre Paiva czy kto tam jeszcze nie przyzna mu wyższego, powinien startować w tej właśnie kategorii. Jeśli wszystkich zmiecie - i tu, i potem w Abu Dhabi - to będzie dobry sygnał, że purpura się należy. A jeśli nie, to najwyraźniej był w dobrej kategorii, tak?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu