Sińce na piszczelach
		 Rozpoczęty przez , Ponad rok temu

5 odpowiedzi w tym temacie

Napisano Ponad rok temu
Sińce na piszczelach

Panowie i panie taka sprawa:
Miałem przerwę ok 3 tyg od aktywności sportowej ( problemy z salą itd ) W ostatni weekend zrobiłem sobie mocniejszy trening w domu Chyba trochę przesadziłem, bo bolała mnie góra itd ale
po dwóch trzech dniach wystąpił mi na piszczelu krwotok wewnętrzny 8O
Co robić w takiej sytuacji? Nie jest to bolesne mocno, nie utrudnia chodzenia itd, ale mnie trochę niepokoi.
Miał ktoś podobny przypadek? Odpocząć od ćwiczeń czy coś zaaplikować z leków, maści?

Miałem przerwę ok 3 tyg od aktywności sportowej ( problemy z salą itd ) W ostatni weekend zrobiłem sobie mocniejszy trening w domu Chyba trochę przesadziłem, bo bolała mnie góra itd ale
po dwóch trzech dniach wystąpił mi na piszczelu krwotok wewnętrzny 8O
Co robić w takiej sytuacji? Nie jest to bolesne mocno, nie utrudnia chodzenia itd, ale mnie trochę niepokoi.
Miał ktoś podobny przypadek? Odpocząć od ćwiczeń czy coś zaaplikować z leków, maści?
Napisano Ponad rok temu
Re: Sińce na piszczelach

Jakbym kopał to bym tu nie zadawał głupich pytań  :wink:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Dieta Graciech Dieta Graciech- Ponad rok temu 
- 
			 TRX SUSPENSION TRAINER... TRX SUSPENSION TRAINER...- Ponad rok temu 
- 
			 test Coopera test Coopera- Ponad rok temu 
- 
			 Stepper dla dziewczyny Stepper dla dziewczyny- Ponad rok temu 
- 
			 Koenzym Q10 Koenzym Q10- Ponad rok temu 
- 
			 Popękane naczynia Popękane naczynia- Ponad rok temu 
- 
			 ANKIETA DO PRACY MAGISTERSKIEJ ANKIETA DO PRACY MAGISTERSKIEJ- Ponad rok temu 
- 
			 Zaszczepiłeś się już na żółtaczkę? Zaszczepiłeś się już na żółtaczkę?- Ponad rok temu 
- 
			 tenis stołowy, Warszawa, szukam ... tenis stołowy, Warszawa, szukam ...- Ponad rok temu 
- 
			 Dzisiejsze standardy atrakcyjności (temat wydzielony z sylwe Dzisiejsze standardy atrakcyjności (temat wydzielony z sylwe- Ponad rok temu