spodenki do grapplingu
Napisano Ponad rok temu
szukam spodenek do grapplingu.z racji że moje c2f umierają zastanawiam się nad jakimiś nowymi.
możecie coś polecić.obecnie myślę nad czymś z manto lub pitbulla.
można gdzieś dorwać jakieś moro z manto lub pit?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem wydawanie 200 pln i więcej na spodenki treningowe to się bardziej z lansowaniem kojarzy niż inwestycję w "wygodę ćwiczeń". Ale oczywiście w portfel nikomu nie chcę zaglądać. Jak stać to i za 500 pln może kupić ten kawał dzianiny.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli ćwiczyłeś dotąd w C2F to może spodobają Ci się nowe modele tej firmy (wykonane tak samo prosto i solidnie jak poprzednie, ale z nowym wyglądem).
Tutaj możesz obejrzeć jedne i drugie:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pit-bule ściągniemy, jaki Cie konkretnie model interesuje?
Zobacz te Fairtexy, jedne są czarne ze wstawkami moro, mnie się podobają :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
fakt znalazłem te manto.ale po 159 + przesyłka + fakt że na paczkę można czekać nawet około 3 tyg-więc coś dziwnego.
z venuma po 169 znalazłem 1 model-pirate.
Napisano Ponad rok temu
edit : jednak sa po 179
Napisano Ponad rok temu
jak macie opinie o tych manto moro ?i nowych pitbulach?
Napisano Ponad rok temu
serio pytam, bo w takich jak te drugie kulałem się no gi bez żadnych kłopotów jakiś rok, teraz sezonowo noszę je na siłowni, na boiskach, rowerze itd. już ponad 3 lata ich używam i jeszcze ani nitka nie poszła...
Napisano Ponad rok temu
1 Spodenki grapplingowe robione są z materiału który się nie podwija
2 Mają rzep i często sznurek żeby z d**y nie spadały przy szarpnięciu przez partnera
3 Mają krój który ułatwia i nie krepuje w pracy gardą
Ćwicząc kilka razy w tyg na pewno warto sobie kupić coś porządnego
Napisano Ponad rok temu
na czym polega przewaga takiego "sprzetu" nad [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] gatkami ?
serio pytam, bo w takich jak te drugie kulałem się no gi bez żadnych kłopotów jakiś rok, teraz sezonowo noszę je na siłowni, na boiskach, rowerze itd. już ponad 3 lata ich używam i jeszcze ani nitka nie poszła...
Przede wszystkim przewaga wizualna
Ja tez mam venuma, kupione pare lat temu. Czego ja w nich nie trenowalem, najmniej chyba na macie niestety je testowalem. W kazdym razie cena wysoka, ale mamy gwarancje ze sie nie rozwala po roku uzywania. Podobnie jest z gi, owszem mozna kupic je do 200 zlotych, ale ile nam wytrzyma.... Moje 1 gi za chyba 150 zlotych "wytrzymalo"(rozdarc od groma w kazdym mozliwym miejscu) ledwo rok czasu. Z kolei keiko jest nie do rozwalenia, a mam juz je b dlugo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
venumy drogo wychodzą ,z manto moro ciężko sprowadzić.więc zostaje mi pitbull i wspomniany mad dog
Napisano Ponad rok temu
co sądzicie o mad dogach?149 zł i fajny wygląd.używa ktoś z waszych znajomych tego?
venumy drogo wychodzą ,z manto moro ciężko sprowadzić.więc zostaje mi pitbull i wspomniany mad dog
Kornik Sowiński używa MadDoga i bardzo je sobie chwalił, ale on ma umowę więc wiesz...
Kup polską firmę... Wesprzyj nasz rodzimy biznes
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
KALENDARIUM EUROPEJSKICH imprez na rok 2011
- Ponad rok temu
-
Seminarium z Tomkiem MĄCZKĄ
- Ponad rok temu
-