VI Mistrzostwa Polski BJJ - Łódź 2010
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wspolczucie dla tych, ktorzy zbijali...
Napisano Ponad rok temu
Wstyd drogie dziewczyny, także za Waszych trenerow. Wiecej wiary w siebie panie i panowie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Widać, że jest parcie na medal, dziewczyny wg. zasad KOLOROWE. Mam koleżanke w klubie w Judo niebieski w BJJ biały a startuje w kolorowych bo ma doświadczenie w sportach chwytanych. Decydując się na start dziewczyn trzeba było brać pod uwagę regulamin imprezy, a nie.przepraszam jezeli ktos sie czuje urazony tonem mojej wypowiedzi,ale w/w ludzie beda dla mnie dlugo bialymi pasami,a dodatkowo taka jest decyzja mojego trenera eduardo rocha ,w/w trenuja w moim klubie od wrzesnia ,prost startowal na lidze w bialych pasach i nie byl na podjum to swiadczy o tym ze mam racje ,jeszcze przyjdzie na nich pora w kolorowych pasach musza nabrac doswiadczenia w bjj i nie chce nikogo obrazac ,a swoja droga takich przypadkow jest wiele a mowimy o 2.-och ,uczciwie moge powiedziec ze ze biale pasy to jest wlasciwe miejsce na ten czas dla nich ,bez obrazy pozdrawiam j.koch
Napisano Ponad rok temu
http://www.judokoch.pl/?site=zawodnicy#z44 Lukasz Prost ma brązowy pas w judo, a jest w kategorii białych do 76, trochę kiepsko…
Napisano Ponad rok temu
Dyskwalifikacja powinna być albo co najmniej przeniesienie do odpowiedniej kategorii.
No bo jak to ma wyglądać, że każdy sam sobie ustala w jakiej kategorii chce walczyć wg własnego widzimisie? Albo dostosowujemy się do zasad panujących na danych zawodach i bierzemy w nich udział albo nie - i nie bierzemy w nich udziału, tylko np organizujemy własne i sami ustalamy swoje własne zasady...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
WSTYD !!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kolejny znaleziony przez emanrehtona na grapplerinfo
http://www.judokoch.pl/?site=zawodnicy#z44 Lukasz Prost ma brązowy pas w judo, a jest w kategorii białych do 76, trochę kiepsko…
po co się spinasz??? od ciebie z klubu chłopaki zgłosili się do kat.z białymi i niebieskimi paskami choć sami mają purpury. każdy orze jak może.
ps.waga przed 1 walką.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Halny Nowy Sącz zaprasza na treningi!!!
- Ponad rok temu
-
ME ADCC wyniki
- Ponad rok temu
-
RAGNAROK the beGInning - turniej Grapplingu GI 11 XII 2010r.
- Ponad rok temu
-
Przemęczenie czy wtf..
- Ponad rok temu
-
Bjj Poznan
- Ponad rok temu
-
Akademia Sarmatia Gdańsk zaprasza!
- Ponad rok temu
-
Copacabana Team Łódź zaprasza !!!