UFC Primetime Lesnar vs. Velasquez
Napisano Ponad rok temu
UFC Primetime Lesnar vs. Velasquez part1
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
viva la mexico!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
aby być mistrzem heavweight UFC musisz być rolnikiem, albo mieć przynajmniej w rodzinie kogoś żyjącego z ziemii.
Napisano Ponad rok temu
To moje pierwsze podejście, więc jeszcze nie wiem, czy jestem dość męski. Póki co nie goliłem się już od 10 dni i w tej chwili nie wyglądam zbyt ciekawie.ja od kilku lat chce, ale nie jestem dosc meski
Napisano Ponad rok temu
morał z tego countdowna?
aby być mistrzem heavweight UFC musisz być rolnikiem, albo mieć przynajmniej w rodzinie kogoś żyjącego z ziemii.
Musisz być po prostu swojskim chłopakiem. A w następnych walkach będą ich zestawiali z bad boyami, filmowanymi tak jak Shane Carwin przed walką z Lesnarem - z grobowymi minami w jakichś salach a'la Harry Potter i lord Voldemort.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w sumie im wiecej czasu mija tym bardziej lubie lesnara i mam nadzieje, ze wygra
Ostatnia walka sprawiła, że naprawdę go polubiłem jako wojownika - liczę, że wygra.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
brok jest b.dobrym fajterem i ja go lubie, ale to cain jest zawodnikiem kompletnym pod kazdym wzgledem (czekam na pokaz jego bjj). jedyne czego mu brakuje to masy, ale to powinno jeszcze bardziej dopingowac do kibicowania jemu.
cain jest wyjatkowym zawodnikiem. niewielu jest z taka technika, glowa, szczeka, sercem...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no nie zapedzajmy sie z ta reinkarnacja, ...
Dokladnie Fedor jeszcze zyje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
RS PREMIUM
HOTFILE
FILESERVE
Napisano Ponad rok temu
Countdown.to.UFC.121.HDTV.AC3.XviD-GM
Released: 2010.10.19 Format: XviD - 2pass (no Qpel) Resolution: 640x360 (16:9) Bitrate: 1138 kBit/s Framerate: 29.97 FPS Audio: AC3 2ch 384 Kbps Runtime: 20 min Source: SpikeHD
HOTFILE
FILESERVE
Napisano Ponad rok temu
Air Date........: October 20th, 2010 Aspect Ratio..: 16:9 (704 x 400) Container......: AVI Video Codec..: XviD Audio Codec..: AC3 2 Channels (L, R) 384 Kbps Video Bitrate..: 1936 Kbps Source.........: HDTV 1080i Play Time......: 20 Mins Release Size..: 347 MB SCREEN......: http://img826.imageshack.us/img826/5827/33407272.png
RS PREMIUM
HOTFILE
FILESERVE
Napisano Ponad rok temu
Swoją drogą ciekawe jak ciężka zadyma w mediach by była, gdyby ktoś z białasów miał na klacie wytatuowane"white pride" i na każdym kroku podkreślał dumę narodową. Był by nazistą, faszystą, zbrodniarzem, itp... Zastanawia mnie też, czy UFC wyfotoszopowało by taki tatuaż.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Strikeforce San Jose Diaz vs.Noons II
- Ponad rok temu
-
IFF Dąbrowa Górnicza 8.10.2010 - SPOJLERY
- Ponad rok temu
-
Shooto - I Mistrzostwa Polski w klasie C senior
- Ponad rok temu