UFC 119 spoiler
Napisano Ponad rok temu
Hunt - porażka. tak się dać na dole zrobić...
CC - na emeryturę, ryby łowić... na oko poległ przez lucky punch, ale i sam CC w tej walce nie pokazał nic oprócz kolana w cojones.
Lil Nog - porażka. chłop chyba boi się parteru w ogóle. tak się wkurzyłem, że nie chciało mi się nawet czekać na werdykt...
MOD ON: Ja bym prosił nie robić takich literówek (nie jeden a dwa błędy w tytule były)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guilard vs Stevens(bodajże):
jee... superrr... jedyna ciekawa akcja w tej walce to ta na samym początku walki...
Nog vs Bader:
Myślałem, że Bader mocniej zajedzie zapasami Nog'a i będzie chociaż sporo obaleń ale... zacząłem przewijać z nudów
Sherk vs Dunham
Początek był obiecujący. Obalenia, ucieczki z ciasnych gilotyn... Serio, po 2 ucieczce Sherka już nie wierzyłem, że w ogóle da sie go zadusić Walka całkiem spoko ale Sherk niestety po raz n-ty wygrał decyzję.
Lytle vs Serra:
Z maincarda to była jedyna ciekawa walka, pomimo, że decyzja. Oczywiście za sprawą boksu Lytle'a bo Serra nic tam nie pokazał ciekawego.
Mir vs Cro Cop:
Po przewijaniu całej walki bo była chujowo nudna raptem Cro cop padł.. jee co za emocje
Podsumowując Maincard:
Z kolei undercard zaczął się dużo żywiej:
Matt Mitrione bardzo ładnie sie ruszał i pomimo, że nie była to walka o wysokim poziomie technicznym to przynajmniej coś sie działo i było nienajgorzej.
Reszta to już same krótkie piłki. CB dokręcił się pięknie do ciasnej gilotynki i zadusił Doerksen'a.
Marko Hanto słabizna ale może coś z niego jeszcze zrobią w tym Att.
Tavares ładnie powrócił do ufc i pocisnął dość szybko gilotynke.
Chael Sonnen miał racje mówiąc o Mirko, w ufc nie pokazał ani jednej dobrej walki, ma w ufc chujowy rekord ale go jeszcze nie zwolnili... czy to w końcu sie stanie czy jeszcze może z Huntem rewanż?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jedyna walka, ktroa mi się podobała to Sherka i Dunhama.
Emocje dostarczali dzisiaj polscy siatkarze, a nie "amerykańscy" wojownicy :wink:
Napisano Ponad rok temu
wie ktos moze co sie stalo pod koniec walki palhares vs marquad jakies nieporozumienie bylo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UFC 119 (video)
- Ponad rok temu
-
BJJ/MMA
- Ponad rok temu
-