XII Liga BJJ - Warszawa, 16 pażdziernika
Napisano Ponad rok temu
W kategorii seniorzy białe -64kg i niebieskie -64kg pojawia się dwa razy „Dawid cichocki Sparta” nie wiem czy to błąd i startuje tylko w niebieskich czy mając biały pas startuje również w kategorii wyżej ?
Napisano Ponad rok temu
jeśli jest plus to nie ma limitu wagiCzyli jak jest plus 94,3 w białych seniorach to jest połaczonę z cięższą kategorią?? i jaki limit wagi obowiązuje/
Tak, na 90% będzie open - dokładne info jutro. Zapisy w dniu zawodów.czy już wiadomo czy będzie OPEN ? Przy pieciu matach i niecałej liczby 300 zgłoszonych zawody pójdą dość szybko IMO.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]jakie przepisy obowiązują na zawodach?
macie gdzieś linka do nich?
pzdr gnz
Czasy walki:
Seniorzy:
- Białe pasy: 5 min
- Niebieskie: 6 min
- Purpurowe: 7 min
- Elita: 10 min
Seniorki
- Białe pasy 5 min
- Kolorowe 6 min
Juniorzy:
- 5 min
Z rozbiegu zapomniałem dopisać, że w purpurach, podobnie jak w elicie, także będą repasaże.trochę dziwnie jest jechać pucharówką w wagach, gdzie jest 6 lub mniej zawodników. w lżejszych purpurach jest kategoria z 4 ludźmi, w ciężkich po 5. system pucharowy jest tu bez sensu IMHO.
Harmonogram jutro rano opublikuje Dudu. Miał pojawić się dzisiaj ale przyczyny techniczne uniemożliwiły sprawne działanie.
Napisano Ponad rok temu
przy 4-5 ludziach w wadze też? kombinujecie, chłopaki :wink:Z rozbiegu zapomniałem dopisać, że w purpurach, podobnie jak w elicie, także będą repasaże.trochę dziwnie jest jechać pucharówką w wagach, gdzie jest 6 lub mniej zawodników. w lżejszych purpurach jest kategoria z 4 ludźmi, w ciężkich po 5. system pucharowy jest tu bez sensu IMHO.
w sumie... wyjdzie wszystko w praniu.
Napisano Ponad rok temu
8:00 – 8:30 – weryfikacja list startowych
każdy trener musi zgłosić czy wszyscy zawodnicy przez niego zgłoszeni dojechali
pokazać badania lekarskie
ubezpieczenie NNW
zgody rodziców na start w zawodach w przypadku osób nieletnich
9:00 – rozpoczęcie walk zgodnie z poniższym planem:
Mata A
9:00 – seniorki białe i kolorowe pasy
10:30 – seniorzy purpurowe pasy 70, 76
12:00 – seniorzy elita
Mata B
9:00 – seniorzy purpurowe pasy 82.3, 88.3, +88,3
12:00 – seniorzy niebieskie pasy 94.3, 100.5, +100.5
Mata C
9:00 – seniorzy niebieskie pasy 64, 70
10:30 – seniorzy niebieskie pasy 76
12:00 – seniorzy niebieskie pasy 82.3
13:00 – seniorzy niebieskie pasy 88.3
Mata D
9:00 – seniorzy białe pasy 64, 70
10:30 – seniorzy białe pasy 76
12:00 – seniorzy białe pasy 82.3
13:30 – seniorzy białe pasy 94.3, +94.3
Mata E
9:00 – juniorzy 58.5, 64, 69
10:00 – juniorzy 74, 79
11:00 – juniorzy 89, +89
12:00 – seniorzy białe pasy 88.3
13:30 – seniorzy białe pasy 94.3, +94.3
14:00 – zapisy do kategorii open (małe -76, duże +76)
15:00 – dekoracja zawodników
16:00 – walki eliminacyjne i finałowe w kategorii małe i duże open
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak, na 90% będzie open - dokładne info jutro. Zapisy w dniu zawodów.
Z rozbiegu zapomniałem dopisać, że w purpurach, podobnie jak w elicie, także będą repasaże.trochę dziwnie jest jechać pucharówką w wagach, gdzie jest 6 lub mniej zawodników. w lżejszych purpurach jest kategoria z 4 ludźmi, w ciężkich po 5. system pucharowy jest tu bez sensu IMHO.
Harmonogram jutro rano opublikuje Dudu. Miał pojawić się dzisiaj ale przyczyny techniczne uniemożliwiły sprawne działanie.
Fajna sprawa z małym i dużym OPEN !
jeszcze ostatnie zdanie w kwestii systemu rozgrywania zawodów.
Jak dla mnie kombinowanie z repasażami do 6 zawodników, jest dużo bardziej czasochłonne i wymaga więcej uwagi niż system każdy z każdym, ktory jest najprostszy i o dziwo najbardziej sprawiedliwy. O tym, ze dla zawodnikow tez fajny bo mozna wiecej powalczyc, nie wspominam, bo kogo obchodza zawodnicy na zawodach...
Napisano Ponad rok temu
Tzn że wszyscy zawodnicy mają się zgłosić między 8.00 a 8.30 czy można przyjechać dopiero na swoją kategorię ?
8:00 – 8:30 – weryfikacja list startowych
każdy trener musi zgłosić czy wszyscy zawodnicy przez niego zgłoszeni dojechali
pokazać badania lekarskie
ubezpieczenie NNW
zgody rodziców na start w zawodach w przypadku osób nieletnich
czy z tego zdania wynika, że wszyscy zawodnicy mają się zgłosić między 8.00 a 8.30?
Napisano Ponad rok temu
Tak, na 90% będzie open - dokładne info jutro. Zapisy w dniu zawodów.Z rozbiegu zapomniałem dopisać, że w purpurach, podobnie jak w elicie, także będą repasaże.trochę dziwnie jest jechać pucharówką w wagach, gdzie jest 6 lub mniej zawodników. w lżejszych purpurach jest kategoria z 4 ludźmi, w ciężkich po 5. system pucharowy jest tu bez sensu IMHO.
Fajna sprawa z małym i dużym OPEN !
jeszcze ostatnie zdanie w kwestii systemu rozgrywania zawodów.
Jak dla mnie kombinowanie z repasażami do 6 zawodników, jest dużo bardziej czasochłonne i wymaga więcej uwagi niż system każdy z każdym, ktory jest najprostszy i o dziwo najbardziej sprawiedliwy. O tym, ze dla zawodnikow tez fajny bo mozna wiecej powalczyc, nie wspominam, bo kogo obchodza zawodnicy na zawodach...
Przy 6 zawodnikach nie stosuje się systemu każdy z każdym
Napisano Ponad rok temu
szkoda, że już przyklepane. cóż, pożyjemy, zobaczymy jak to będzie wyglądać.
absoluto - super 8)
Napisano Ponad rok temu
...
Przy 6 zawodnikach nie stosuje się systemu każdy z każdym
To był skrót myślowy. Chodziło mi o system 'grupowy', o ktorym pisałem gdzieś tam wcześniej'.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze chyba dla wszystkich istotna już dziś kwestia. Kiedy jest waga do małęgo open, tj. przyjmujecie wagę z ważenia do swojej kategorii czy o 14 jak się zaczyna dalej trzeba 76 ważyć ?
przyjmujemy z wazenia
Napisano Ponad rok temu
ps. na sali znaleziono aparat foto.
Napisano Ponad rok temu
Dzięki za zawody, mam nadzieję, że wszyscy są zadowoleni.
Z zawodów tak, z wyniku już nie bardzo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niestety ograniczenia czasowo rodzinne uniemożliwiły mi zostanie choćby do połowy ale i tak się dobrze bawiłem.
Organizatorom gratuluje organizacji, startującym startu a medalistom medali
Napisano Ponad rok temu
Nie wspominając o 5 matach, z czego każda tatami. Kozacko.
Bardzo fajna imprezka na początek sezonu.
Napisano Ponad rok temu
Z tego miejsca chciałem pozdrowić kolegę który celebrując swoją wiktorię sam się walnął w krocze! Chyba z radości... 8O
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
buty zapaśnicze
- Ponad rok temu
-
Ćwiczenia aby nie stracić formy (złamanie)
- Ponad rok temu
-
transport na me w morge poszukiwany
- Ponad rok temu
-
Klub Sztuk Walki dla Dzieci- Warszawa (bjj, capoeira, judo)
- Ponad rok temu
-
Stójka pod submission fighting-zapasy czy judo?
- Ponad rok temu
-
ADCC 2010 - Mistrzostwa Europy w Chorwacji
- Ponad rok temu
-
United Gym - rozkład treningów na 2010 na 2011 rok.
- Ponad rok temu
-
Drysdale Jiu Jitsu Łódż-treningi nowy nabór
- Ponad rok temu
-
Rozmiar Gi
- Ponad rok temu
-
NOWY NABÓR W "GB ŁÓDŹ"
- Ponad rok temu