Dalej - no comments:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szkoda Ninja, że nie doczekasz się przedstawienia
Dokładnie takiej odpowiedzi się spodziewałam od Miszcza Randalla. Nie zawiódł mnie ani o milimetr. Są jednak rzeczy stałe na tym świecie, jakie to pocieszające w sumie.
Dalej - no comments:)
Normalnie jak w Starym Dobrym MałżeństwieAno Ninja takie życie. Dokładnie takiej odpowiedzi się spodziewałem od Miszczyni Yoshi. Nie zawiodła mnie ani o milimetr. Są jednak rzeczy stałe na tym świecie, jakie to pocieszające w sumie.
Dalej - no comments
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...wiesz...jakby, jestem na tym forum bardzo długo i nie zauważyłam, żeby ktoś się zbytnio tym przejął, że kolega Randall psuje atmosferę na całym forum, bo przecież nie tylko w tym topicu. .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak i całe nasze Aikido, które cwiczymy dla jego piękna, a nie (jak uwaza Randall) dla realizacji swojego macho-ego.
Napisano Ponad rok temu
Bez sensu. Jak ktoś ma taki problem, to prostszym i tańszym rozwiązaniem jest przeprowadzić się do jakiegoś cywilizowanego miejsca, gdzie nie ma dzikusów napadających na ulicach.jak i całe nasze Aikido, które cwiczymy dla jego piękna, a nie (jak uwaza Randall) dla realizacji swojego macho-ego.
łeeee, a ja myślałem że ćwiczymy żeby się skutecznie obronić na ulicy :roll:
Napisano Ponad rok temu
A mnie się udało porozmawiać. Zdjęcia nawet oglądałem. Było miło. :wink:(...) i porozmawiaj o swojej pasji.
Napisano Ponad rok temu
... Więc, skoro dla mnie nie jest to przyjemność, słuchanie obelżywych uwag od obcych osób, to zrozum...nawet mi się nie chce w takim towarzystwie ust otwierać...bo i o co?
Napisano Ponad rok temu
Która to jest papierową fikcją, jak przecież barbarzyńsko i bezczelnie śmiem twierdzić, a czego w banalnie trywialny sposób dowiodłem.I szlag właśnie trafił całą mistyczno - filozoficzną otoczkę o spokoju, harmonii i pokoju itp... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Tobie sie tak wydaje...większości (jakieś 99%) nie. Może i jesteś dobry w tym co robisz...A nie wiem co robisz bo Cie nie znam.to większość moich postów jest mocno merytorycznych i nie ma w nich nic specjalnie obraźliwego
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu