Graboiwski - Barret Spoiler.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
grabowski mial o wiele lepszy parter a w 3 rundzie niezle poobijal w stojce
do nastepnej walki musi ostro popracowac nad zapasami
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie Damian był lepszym zawodnikiem. 2 rundy walczył z pleców ale tam punktował. TO nie liga amatorska gdzie punkty są za sprowadzenia.
Zauważyłeś jak z reguły sędziuja amerykańscy sędziowie? Kilka przykładów z głowy..Silva-Evans, Coture-Vera itd.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Plus za efektywną stójkę i to, że Damian wytrzymał kondycyjnie. Oby tak dalej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zapasy slabo,
kondycja slabo.
aktywnosc z dolu - zajebiscie
serce do walki - zajebiscie
aktywnosc ogolem a glebie, rowniez na gorze - zajebiscie
gdyby to bylo pride i sedziowanie tamtejsze - dalbym wygrana damianowi.
10 points must tzw chyba jednak miimalnie na rzecz amerykanina, ale moze powoli odchodzi sie od tego wysokiuego punktowania sprowadzen, bo to mimo wszystko bylo by jedyne wytlumaczenie tego wyniku (bo coby nie mowic 29-28 byloby dla amerykanina tak czy inaczej uczciwsze niz 30-27).
a tak czy inaczej grats wygraej i sil do treningow zapasow
Napisano Ponad rok temu
Jestem pewien i mam nadzieję, że następną Grabowski wygra bez dywagacji o punktowaniu.
Napisano Ponad rok temu
Gdyby po obaleniu jego przeciwnik pracowałby choćby jak Sonnen to nie byłoby dyskusji, jednak to Grabowski pracował jak Sonnen lecz... z dołu
Napisano Ponad rok temu
Grabowski obił gościa w stójce, ale był kilka razy obalany, po drugie nie były to przekonujące ciosy. Typ prawie zaszedł mu za plecy. Polak raczej uciekał - w tym z pozycji zagrożonej...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Różnica polega na tym, że oni zdominowali przeciwników a przeciwnik Grabowskiego jedynie obalił.
Zgadzam się. Tyle, że Grabowski swojego przeciwnika nie zdominował tym bardziej - bo TO ON był obalany, a jego ciosy w stójce nie zrobiły żadnej krzywdy przeciwnikowi. Dlatego twierdzę, że to dyskusyjna decyzja.
Rozumiem, że można na to patrzeć inaczej, jednak ja jestem zwolennikiem wysokiego punktowania obaleń. Tak czy inaczej czekam na kolejną walkę Grabowskiego. Myślę, że z Anglikiem wygra przed czasem.
Napisano Ponad rok temu
Różnica polega na tym, że oni zdominowali przeciwników a przeciwnik Grabowskiego jedynie obalił.
Zgadzam się. Tyle, że Grabowski swojego przeciwnika nie zdominował tym bardziej - bo TO ON był obalany, a jego ciosy w stójce nie zrobiły żadnej krzywdy przeciwnikowi. Dlatego twierdzę, że to dyskusyjna decyzja.
Czyli twierdzisz, że obalenia wyrządziły więcej szkody niż uderzenia na twarz???
Interesujące...
Napisano Ponad rok temu
Nie twierdzę, że Grabowski zdominował, poprostu wypunktował :wink: i sam nie dał sie zdominować. To czy ciosy robią krzywdy nie ma znaczenia, jak dochodzą do celu to są punktowane.Różnica polega na tym, że oni zdominowali przeciwników a przeciwnik Grabowskiego jedynie obalił.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bellator 25 Grabowski-Barret Video
- Ponad rok temu
-
Bellator 25 z Damianem Grabowskim (video)
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Polski Południowej Amatorskiego MMA- 23.10.10r.
- Ponad rok temu
-
WEC 50 (video)
- Ponad rok temu
-
WEC 50 - walki
- Ponad rok temu
-
Wanderlei Silva Seminarium w UK
- Ponad rok temu
-
WEC 50 - wyniki (SPAMOWAĆ TYLKO TUTAJ!)
- Ponad rok temu
-
Maciej Jewtuszko na kilka godzin przed WEC 50-NIE SPAMOWAĆ!
- Ponad rok temu
-
Sekret na najlepsze submission/poddanie wg James'a Toney'a
- Ponad rok temu
-
Ważniejsze dla BJ Penna: pas UFC czy Mistrzostwo Świata BJJ?
- Ponad rok temu