23-26 Wrzesien 2010 - Mistrzostwa Europy Grapplingu
Napisano Ponad rok temu
Orientujecie się jak z biletami jest?? Cena, gdzie mozna kupic?
Bedą jacys specjalni goście?
link do filmiku promującego Mistrzostwa Europw Grapplingu w Gorlicach
Napisano Ponad rok temu
bo wg co ja wiem, to SW to sport, a grappling to ogolna nazwa na wszystko co "chwytane"... ?
Napisano Ponad rok temu
kolejny miniatak na dzial mma w stylu zbanowanej panny?
Napisano Ponad rok temu
to bardzo mało wiesza ja sie tak zastanawiam, co to za sport ten "grappling" i czym on sie rozni od submission wrestling.
bo wg co ja wiem, to SW to sport, a grappling to ogolna nazwa na wszystko co "chwytane"... ?
 grappling to dyscyplina sportowa z pod skrzydeł Fila. Różni się tym co każdy sport chwytany czyli zasadami.
  grappling to dyscyplina sportowa z pod skrzydeł Fila. Różni się tym co każdy sport chwytany czyli zasadami.Niech ktoś ogarnie ten bałagan bo śmietnik w dziale mma sie robi, że aż się wchodzić nie chce ; /
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Warszawa, koniec sierpnia, treningi poranne Warszawa, koniec sierpnia, treningi poranne- Ponad rok temu 
- 
			 Seminarium NO GI z Joao Assis'em Seminarium NO GI z Joao Assis'em- Ponad rok temu 
- 
			 Alexandre Paiva wspomniał również o swoim drugim czarnym... Alexandre Paiva wspomniał również o swoim drugim czarnym...- Ponad rok temu 
- 
			 Kolana.. Kolana..- Ponad rok temu 
- 
			 Grzegorz"Tygrys" Szatkowski Grzegorz"Tygrys" Szatkowski- Ponad rok temu 
- 
			 Terere w Polsce !!!!!!!!!!!!!!!!!! Terere w Polsce !!!!!!!!!!!!!!!!!!- Ponad rok temu 
- 
			 Radek Turek w Graciemag Radek Turek w Graciemag- Ponad rok temu 
- 
			 Pytanie o jednego gościa co właśnie dostał czarny pas. Pytanie o jednego gościa co właśnie dostał czarny pas.- Ponad rok temu 
- 
			 Szkolenie Teamu Alliance w Rio de Janeiro Szkolenie Teamu Alliance w Rio de Janeiro- Ponad rok temu 
- 
			 tunele w uszach a bjj tunele w uszach a bjj- Ponad rok temu