BJJ w Leeds
Napisano Ponad rok temu
Mój pierwszy post, ale forum przeglądam już od jakiegoś czasu i znam mniej więcej panujące tu zasady (tak - użyłem wyszukiwania, tak - googlowałem )
Przez jakieś dwa miesiące przyjdzie mi przebywać w Leeds i nie chciałbym za bardzo wypaść z obiegu. Wygooglowałem dwie sekcje:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - tutaj trochę lipnie, bo tylko dwa treningi tygodniowo są w samym Leeds
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - pozornie nastawieni na MMA, ale z tego co widzę, to BJJ jest codziennie
Ma ktoś z nimi jakieś doświadczenia, a może ktoś zna inne warte polecenia kluby? W tym drugim klubie z tego co wyczytałem na stronie treningi prowadzi Polak - może ktoś ma jakiś kontakt? Nie bez znaczenia też jest cena treningów. za wszystkie odpowiedzi i wskazówki serdecznie dziękuję!
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Za mojej kadencji nawiazalismy wspolprace z lagarto i lucio z manchesteru i chlopaki jezdza tam co tydzien/dwa, zajebisty koles
co wiecej?
majac jeszcze niebieski nie mialem problemu z instruktorami z GB leeds (tymi od estimy) raczej takie niezbyt wojownicze misie ))
w TS jest naprawde zajebista atmosfera, wszyscy tzrymaja sie razem, jezdza na zawody, gale mma itp
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
SEMINARIUM z Piotrem "Bagim" Bagińskim w Kołobrzeg
- Ponad rok temu
-
Nowa, gorąca technika BJJ!
- Ponad rok temu
-
Nowa, gorąca technika BJJ!
- Ponad rok temu