Nowa polityka ANTY-SPOILEROWA !
Napisano Ponad rok temu
P.S. Moja mała rada na przyszłość... jeżeli chcecie mieć 100% pewności, że nie zobaczycie wyniku przed obejrzeniem gali, absolutnie nie wchodźcie na fora i portale tematyczne zanim nie zobaczycie upragnionej walki. (nie argumentujcie, po prostu przyjmijcie to za pewnik)
Napisano Ponad rok temu
Mnie najbardziej zastanawia to, że wciąż są ludzie, którzy nie przyjęli takiej właśnie zasady, a potem się oburzają.P.S. Moja mała rada na przyszłość... jeżeli chcecie mieć 100% pewności, że nie zobaczycie wyniku przed obejrzeniem gali, absolutnie nie wchodźcie na fora i portale tematyczne zanim nie zobaczycie upragnionej walki. (nie argumentujcie, po prostu przyjmijcie to za pewnik)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niektórzy mają lepsze rzeczy do roboty o 4 w nocy niż czekanie na walkę, a na strony tematyczne wchodzą w poszukiwaniu filmów z walki a nie spoilerów. Nie widzę nic tu dziwnego.Mnie najbardziej zastanawia to, że wciąż są ludzie, którzy nie przyjęli takiej właśnie zasady, a potem się oburzają.
Napisano Ponad rok temu
Są strony, które oferują filmy i są strony, które oferują wyniki. Po góra pół roku interesowania się MMA nie ma już wymówki. Jesteś na MMA Trackerze, albo korzystasz z MMA TV, albo innych torrentów, albo RapidShare i nie wchodzisz na strony mogące zawierać spoilery. Ja nawet na Vortal Budo nie wchodzę na wszelki wypadek. Dla mnie sprawa jest prosta - jeśli wchodzisz na jakiekolwiek strony dotyczące MMA, nie licząc tych, które zawierają tylko filmy, to sam się prosisz o nieszczęście. Kropka. A już całkowicie niezrozumiałe dla mnie jest wejście do tematu [Spoiler] Fedor vs Werdum i narzekanie, że ktoś śmiał wspomnieć inną galę z walki, aniżeli tytułowa.Niektórzy mają lepsze rzeczy do roboty o 4 w nocy niż czekanie na walkę, a na strony tematyczne wchodzą w poszukiwaniu filmów z walki a nie spoilerów. Nie widzę nic tu dziwnego.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
WIKI:co to znaczy "spoilować" "spoiler" ?
Spoiler - (z ang. spoil - psuć, niszczyć) jest niepożądaną informacją o szczegółach zakończenia utworu literackiego, teatralnego, telewizyjnego lub filmowego.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UFC 116 Brock vs Lesnar - spoiler [TU PISAĆ WYNIKI]
- Ponad rok temu
-
UFC 116 - Brock vs Lesnar [typowanie]
- Ponad rok temu
-
Tomasz Drwal: 'Ważne, aby dbać o fanów.' - część 1
- Ponad rok temu
-
Tomasz Drwal: 'Ważne, aby dbać o fanów.' - część 1
- Ponad rok temu
-
Pellegrino: Jestem prawdziwym czarnym pasem. Nie odklepuję.
- Ponad rok temu
-
Pellegrino: Jestem prawdziwym czarnym pasem. Nie odklepuję.
- Ponad rok temu
-
Bohater 2010 roku?
- Ponad rok temu
-
Minotauro vs Rampage ?!?
- Ponad rok temu
-
Bohater 2010 roku?
- Ponad rok temu
-
Minotauro vs Rampage ?!?