UFC 116 Brock vs Lesnar - spoiler [TU PISAĆ WYNIKI]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jaki wkurwiony jestem..... Brock wciaz championem....
Sexyyama tez przegral i super ze przegral - o dziwo Leben mu trojkata zalozyl w 3 rundzie
George Sotiropoulos vs. Kurt Pellegrino - George na punkty
Krzysiek przegral z Bonnarem - to bylo piekne kolanko
Chris Lytle vs. Matt Brown - Lyte by armbar
Napisano Ponad rok temu
kurwa Carvin to idiota jakby nie dal Brokowi odpoczac tylko wstal po pierwszym huraganowym ataku ktory Brock przetrwal i zaczelo by sie w stojce, Brock wciaz byl sniety to by wygral tak mu kurna tylko odpoczac dal....
jaki wkurwiony jestem..... Brock wciaz championem....
Zgadzam się w zupełności.Carwin potraktował Lesnara jak żółtodzioba, chciał go zniszczyć w pierwszej rundzie i się mocno na tym przejechał.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kuuuurde, gala calkiem nie po mojej mysli;/ shane carwin ma far more superior boxing, musi chyba troche bardziej ju-jitsu dorpacowac, ale moim zdaniem carwin ma wiekszy potencjal od lesnara
Od Lesnara to chyba kazdy ma lepszy boks :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fedor nie miałby z żadnym z nich szans
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No to teraz Lesnar Valasquez,nie jestem przekonany do tej walki, uważam że JDS byłby ciekawszym przeciwnikiem, jeśli bedzie w stanie obronić obalenia BL to ta walka zamieni sie w rzez.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Carwin dał ciała nie dlatego że atakował, ale dlatego że nie wypracował kondycji. Jedna akcja ofensywna (nawet długa) nie powinna odbierać pretendentowi całej energii!!! Lesnar wykorzystał totalną słabość Carwina. Shane leżał martwy jak Pudzian w walce z Timem...
Lesnar w drugiej rundzie przestępował z nogi na nogę jak ranna godzilla. Gdyby jego przeciwnik posiadał minimum energii, mistrz miałby kłopoty z przetrwaniem tej a co dopiero następnej rundy.
KP - pisałem o gasnącym Fedorze z przymrużeniem oka. Wobec tego co pokazali "najlepsi" HW, uważam, że obaj mieliby kłopoty z Rosjaninem. Carwin z taką kondycją... Lesnar z taką stójką. Ale to tylko gdybanie. Chciałbym takich walk
Napisano Ponad rok temu
Carwi i Sexyama zero kondycji,
bardzo dobra walka Sotiropoulousa, techniczny parter
i Soszyńskiego chociaż przegrał..mysle ze Dana go zatrzyma na jakis czas.
do tego szybka walka Schauba..jeszcze ze dwie waleczki i go pewnie zobaczymy w jakims maincardzie
peace
Napisano Ponad rok temu
Bonnar-Soszyński - zupełnie jak dalszy ciąg ich poprzedniej walki, cios za cios, pod koniec Bonnar lepszy kondycyjnie i celniej bijący. Kolanko piękne.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UFC 116 - Brock vs Lesnar [typowanie]
- Ponad rok temu
-
Tomasz Drwal: 'Ważne, aby dbać o fanów.' - część 1
- Ponad rok temu
-
Tomasz Drwal: 'Ważne, aby dbać o fanów.' - część 1
- Ponad rok temu
-
Pellegrino: Jestem prawdziwym czarnym pasem. Nie odklepuję.
- Ponad rok temu
-
Pellegrino: Jestem prawdziwym czarnym pasem. Nie odklepuję.
- Ponad rok temu
-
Bohater 2010 roku?
- Ponad rok temu
-
Minotauro vs Rampage ?!?
- Ponad rok temu
-
Bohater 2010 roku?
- Ponad rok temu
-
Carwin: 'Jeden z nas będzie potrzebował pomocy...'