Strikeforce - Heavyartillery - spojler
Napisano Ponad rok temu
Andrei Arlovski vs. Antonio Silva
Ronaldo Souza vs. Joey Villasenior
Kevin Randleman vs. Roger Gracie
Antwain Britt vs. Rafael Cavalcante
Tu sobie pospojlujemy, ok?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Andrei Arlovski vs. Antonio Silva - ko
Ronaldo Souza vs. Joey Villasenior - sub
Kevin Randleman vs. Roger Gracie - sub
Antwain Britt vs. Rafael Cavalcante - dec
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Skończmy z tymi żartami. Jakie parę pojedynków? O tytuł powinien walczyć Fedor z Alistarem. Nie Rogers o którym było wiadomo że zostanie zdeklasowany. O ile z Fedorem miał przewagę siły oraz nie dużo odstającą stójkę ( technicznie) . To na koksa nie miał nic. Stójka gorsza , siła mniejsza, parter gorszy.Cholernie dobra walka Alistair'a. Patrzac na jego predyspozycje w ostatnich walkach odrazu sa glosy porownania do Fedora i pewne typowania. Alistar ma bardzo mocna stojke i mysle ze technicznie i silowo jest lepszy od Fedora. Jednak Fedor jest bardziej wszechstronny i w walce ma cos co daje mu przewage rewelacyjny timing. Jednak jezeli Alistar wygra jeszcze kilka walk z dobrymi zawodnikami takimi jak Rogers mysle ze to bylaby bardzo elektryzujaca walka!
Napisano Ponad rok temu
205 lbs.: Rafael Cavalcante pok. Antwaina Britta przez KO (uderzenia w stójce), 3:45 runda 1Antwain Britt vs. Rafael Cavalcante - dec
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
* Alistair Overeem def. Brett Rogers via TKO (punches) - Round 1, 3:40.
* Antonio Silva def. Andrei Arlovski via unanimous decision (29-28, 29-28, 29-28)
* Ronaldo "Jacare" Souza def. Joey Villasenor via unanimous decision (30-27, 29-28, 29-28)
* Roger Gracie def. Kevin Randleman via submission (rear-naked choke) - Round 2, 4:10
* Rafael "Feijao" Cavalcante def. Antwain Britt via KO (strikes) - Round 1, 3:45
PRELIMINARY CARD
* Jesse Finney def. Justin DeMoney via submission (guillotine choke) - Round 1, 3:22
* Lyle Beerbohm def. Vitor "Shaolin" Ribeiro via split decision (30-27, 28-29, 30-27)
* Darryl Cobb def. Booker DeRousse via split decision (28-29, 29-28, 29-28)
* Mike Chandler def. Sal Woods via submission (rear-naked choke) - Round 1, 0:59
* Fransisco "Kiko" France def. Lee Brousseau via submission (rear-naked choke) - Round 1, 1:27
* Tom Aaron def. Erik Steenberg via submission (guillotine choke) - Round 1, 0:56
* Matt Ricehouse def. Greg Wilson via submission (rear-naked choke) - Round 3, 0:45
Co ciekawe
Napisano Ponad rok temu
no a bardzo mi szkoda arlovskiego, kurde ...
Jacare no to mozna przewidziec albo submission albo decyzje gdy nie uda mu sie submission
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hahaah rozumiem ze to pytanie retorycznekurwa co on jje
Napisano Ponad rok temu
Szczerze mówiąc tego dokładnie spodziewałem się i to się właśnie stało, wery najs.
Jacare myślałem, że rozerwie gościa na początku walki, walczył jakby w piętach miał rakiety. Później coraz słabiej ale i tak świetny występ.
Big foot bardzo fajnie boksował tylko nie rozumiem po co klinczował, może jeszcze za słabo się czuje w stójce albo chciał mieć pewną wygraną... nie wiem, ale zawalczył ładnie. Arlovski to już nawet sponsorów na spodenkach nie ma
Roger po żałosnych występach ostatnio swojej rodzinki w ufc uratował honor. Ładnie.
Napisano Ponad rok temu
chciałbym zobaczyc Alistara z kimś z czołówki UFC Carwinem lub Lesnarem...ciekawe jak tam sobie by poradził..
właśnie obejrzałem sobie ta walkę jeszcze raz...i tak się zastanawiam..Overeem nawet się za bardzo nie spocił..kondycja też mu poszła do góry razem z siłą... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Nie pamiętam kiedy ostatnio kondycyjnie siadł w walce, jeśli w walce z Fiodorem wytrzyma do końca to może być ciekawie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
to bylaby ciekawostka - miałby przewagę siły, techniki, doświadczenia...no wszystkiego !!!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
PUDZIAN vs ?????? ( 4 walka)
- Ponad rok temu
-
Maciej 'Irokez' Jewtuszko na Iron Fist 2 - wywiady + walka
- Ponad rok temu
-
Power Ranger vs James Hardy !
- Ponad rok temu