Kamil Bazelak
Napisano Ponad rok temu
Co jakiś czas o nim słychać jak wyzywa Pudziana, nędzna metoda promocji, ale na filmikach widać, że jako tako się rusza, a że wielki z niego chłop to mógłby być ciekawym zawodnikiem.
Próbował już gdzieś swoich sił? Zapraszał go ktoś na turniej?
Takie wyzywanie do walki kogokolwiek to jest strasznie nędzne. to nie podwórko Panie Kamilu, to praca i zarobek.
Napisano Ponad rok temu
prawie nikt nie wie,bo to była mała tajemnica,ale Kamil szykował się na Angel of Fire,gdzie miał walczyć z Dawidem Trólką pogromcą Dariusza Gościckiego.Walka miała odbć się 29 maja br.,ale z informacji jakie uzyskaliśmy Dawid Trólka wycofał się z tego pojedynku z powodu kontuzji.Szkoda,bo nie mam żadnych wątpliwości,że Kamil zmiótłby go z ringu"
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie no, moje pytanie było szczere, jestem ciekawy czy już gdzieś walczył, czy go ktoś widział w akcji. Czy starał się dostać do jakiejś gali czy to tylko taki marketing Pudzianowy. Szczere pytanie
na jego stronie jest informacja, że walczył .... w amerykańskim wrestlingu
Napisano Ponad rok temu
tak patrze panowie teraz i na 95% jestem pewny,ze to koles odemnie z osiedla,z lodzi.
jesli to on na 100% to z tego co wiem liznal troche strongmanow,prowadzi(prowadzil?) sklep z odzywkami w lodzi i x lat temu cwiczyc kickboxing.
yep,to on:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
STOP nędznym prowokacjom i chujowej promocji. Po prostu kurwa DOŚĆ!!!
Napisano Ponad rok temu
STOP Pudźkom i Bazelakom 8)
STOP nędznym prowokacjom i chujowej promocji. Po prostu kurwa DOŚĆ!!!
Amen!
Napisano Ponad rok temu
a skad wiecie co by bylo gdyby...
dopiero jak koles(jak nie ten to kto inny) pokaze na co go stac i bedzie wspinal sie ku gorze to wtedy okrzykniecie go bohaterem narodowym tak? dajcie sobie na wstrzymanie i poczekajmy do JAKIELKOLWIEK walki,jak nie ten to inny - tyle.
Napisano Ponad rok temu
Chętnie bym go na ringu zobaczył
1. z Pogim
2. z Popkiem
3. z Oliwą
4. z Najmanem
xD
Napisano Ponad rok temu
8O :?
a skad wiecie co by bylo gdyby...
dopiero jak koles(jak nie ten to kto inny) pokaze na co go stac i bedzie wspinal sie ku gorze to wtedy okrzykniecie go bohaterem narodowym tak? dajcie sobie na wstrzymanie i poczekajmy do JAKIELKOLWIEK walki,jak nie ten to inny - tyle.
To Ty daj sobie na wstrzymanie, bo jako jedyny się burzysz. Przeczytaj dokładnie co napisał BLT. Chodzi tylko i wyłącznie nędzne prowokacje i beznadziejne promocje. W słowach tych rozumiem to, iż Bazelak prowokuje na każdym kroku wyzywając Pudzianowskiego, uznając go za miernego fightera itd. A jednocześnie pisząc o sobie, że by go zniszczył i to jest właśnie chujowa promocja. Gdzie chce na siłę się wepchnąć do organizacji tylko przez kontrowersje, a nie treningi i wygrane walki. Rozumiesz już? Wcale nie chodzi nam o osobę Bazelaka, tylko to co reprezentuje. I serio postaraj się być obiektywnym. BLT po prostu napisał, że już dość tego, bo już taką okazję dostał Najman, a teraz Vanderlei Bazelak idzie TYM SAMYM torem, myśląc, że może uda mu się zgarnąć kontrakt. To już powoli zaczyna wkurzać. Cyrk cyrkiem, ale pasuje już powrócić do normalnych promocji, a nie tych "napinkowych". Bo jak tak dalej pójdzie, to każdy zacznie robić UFC PROMO jak Pogi, wyzywać Pudziana jak Bazelak i Najman, bo będzie to szansa by walczyć na poważnych galach. NIE TĘDY DROGA!
Napisano Ponad rok temu
Zobaczył bym chętnie Wojewódzki vs Ibisz np
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poniekąd my o tym decydujemy. I ja temu czemuś mówię NIE!Corfe jak widac taka wlasnie promocja jest poki co na topie i to nie my o tym decydujemy...
Niech zdobędzie MP w boksie, kicku, muay thai, submission, czy czymś innym. Potem ME i MŚ......widocznie koles nie ma innej mozliwosci inaczej sie ''pokazac''...
A po nim tłum napinaczy rzucających mięsem w stronę Pudziana i innych....przyjdzie i czas na walke a wtedy juz nie bedzie,ze boli.ot co.
Napisano Ponad rok temu
kurcze chyba nie do konca sie rozumiemy panowie:)
minely juz swietlne czasy karate,teraz na topie jest mma i jak widac startuja strongmeni,uliczni fajterzy moze niebawem rolnicy i ktos tam jeszcze.wydaje mi sie,ze to wszystko nakrecaja wlasnie promotorzy a nie sami zawodnicy.jak sami zalozyciele ksw powiedzieli liczy sie SHOW i ogladalnosc,to oni sa motorem napedzajacym,byle tylko przyciagnac jak najwieksza liczbe ludzi.a czy my mamy wplyw na to kto i jak bedzie promowany?nie wiem ja uwazam,ze nie bardzo no bo niby jak? w ramach protestu nie pojdziemy na gale albo nie wlaczymy polsatu sport? mi OSOBISCIE wisi to.siadam przed tv i ogladam walke i na tym sie konczy. wiem,ze wsrod nas sa napewno wieksi maniacy(w dobrym tego slowa znaczeniu:) ) sportow walki i moze im to przeszkadzac ale mysle,ze prodzej czy pozniej bedziemy wielce zaskoczeni,ze wlasnie Stasiek X (rolnik z dabia nad nerem) pokonal jednego drugiego i dziesiatego rywala.
pozdro
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kevin Randleman vs Roger Gracie na Strikeforce: Heavy Artill
- Ponad rok temu
-
UFC 113 video
- Ponad rok temu
-
UFC 113 spoiler