Klub w Gorlicach
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
20 km od Gorlic, w Grybowie jest nowo powstała sekcja BJJ - filia Grappling Kraków - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
BTW, to jeszcze Ci się posty chciało pisać w domu?Ja padłem jak pietruszka.
Napisano Ponad rok temu
 dzisiaj się na to BJJ wybieram a zaraz jadę się po mieście przejść i może jakieś plakaty znajdę bo wiem że jest taj w mieście ale nie wiem gdzie
  dzisiaj się na to BJJ wybieram a zaraz jadę się po mieście przejść i może jakieś plakaty znajdę bo wiem że jest taj w mieście ale nie wiem gdzie  

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Pudzian vs TBA (kolejne walki)???? Pudzian vs TBA (kolejne walki)????- Ponad rok temu 
- 
			 Sędziowie w walce Mameda z Sakuraiem Sędziowie w walce Mameda z Sakuraiem- Ponad rok temu 
- 
			 Beast of the East II - Grabowski vs Kita - Gdynia 12.06.2010 Beast of the East II - Grabowski vs Kita - Gdynia 12.06.2010- Ponad rok temu 
- 
			 Copacabana - nowy nabór do grupy MMA od 10 maja Copacabana - nowy nabór do grupy MMA od 10 maja- Ponad rok temu 
- 
			 Lesnar kontra Carwin na UFC 116 Lesnar kontra Carwin na UFC 116- Ponad rok temu 
- 
			 Dana White: 'Przez ostatnie 10 lat nie byłem w banku.' Dana White: 'Przez ostatnie 10 lat nie byłem w banku.'- Ponad rok temu 
- 
			 LETNI OBÓZ KRAV MAGA/ VALE TUDO LETNI OBÓZ KRAV MAGA/ VALE TUDO- Ponad rok temu 
- 
			 Poszukiwany zawodnik 66 kg na galę Extreme Fight Arena! Poszukiwany zawodnik 66 kg na galę Extreme Fight Arena!- Ponad rok temu 
- 
			 Przeciwnik Pudziana... Przeciwnik Pudziana...- Ponad rok temu 
- 
			 mma w finlandii mma w finlandii- Ponad rok temu