'3 grosze' Tomasza Drwala po UFC 111.
Napisano Ponad rok temu
Jak dowiedzieliśmy się od Tomasza Drwala bezpośrednio, sytuacja z jego kolanem nie wyjaśniła się jeszcze w 100%. Jak sam powiedział:
“Badania jakie mi zrobili to rentgen, wiec jeżeli chodzi o więzadła nie wybadasz tego poprzez badanie rentgenem. Jutro mam rezonans to się zobaczy co i jak z tym wszystkim.”
To nie koniec problemów Tomasza po wyjątkowo pechowej walce…
“W dodatku zaraz po powrocie na lotnisku zgubiłem paszport z wizą, kartami kredytowymi, dokumentami polskimi t.j. prawko i dowód. Po prostu jak pech to po całości.”
Więc jakby ktoś znalazł to na znalazcę czeka nagroda :-) a na poważnie życzymy Tomaszowi powrotu do zdrowia i do świetnej kondycji.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Jeszcze nic nie wiem apropo kolana bo dopiero dziś zrobiłem rezonans i w piątek będę miał wizytę u jednej z najlepszych specjalistek w USA od kolan i kostek. Wszystko się okaże. Póki co kostka spuchnięta jak bania, a kolano boli przy pewnych ruchach. Na razie muszę poruszać się o kulach, jednakże zestawiając ból do moich poprzednich kontuzji nie jest tak źle jak trzy lata temu, jeżeli chodzi o kolano. Kostka jest na bank skręcona, ale kostki sie goją znacznie szybciej niż kolana. Myślę ze bedzie dobrze i oby jak najszybciej wrócić do octagonu.
Pozdrawiam
Tomek
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
M-1 i WFC 10-download
- Ponad rok temu
-
Overeem vs Rogers o pas... ?
- Ponad rok temu
-
Gala MMA Opole
- Ponad rok temu
-
ufc 111 spojlery
- Ponad rok temu
-
The Ultimate Fighter 11 tuż tuż !!!
- Ponad rok temu
-
I Gala MMA i K1 w Ostrołęce
- Ponad rok temu
-
Junior dos Santos - wywiad po UFC Live on Versus.
- Ponad rok temu
-
RING XF 2 - SZUKAMY DEBIUTANTÓW
- Ponad rok temu
-
Gala MMA w Rzeszowie
- Ponad rok temu
-
UFC(Vera vs Jones)Spoljier
- Ponad rok temu