podoba mi się twoja postawa. możesz napisać, jak to wygląda w praktyce?ja tam stawiam na jakość treningu nie na ilość
pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
podoba mi się twoja postawa. możesz napisać, jak to wygląda w praktyce?ja tam stawiam na jakość treningu nie na ilość
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja zmieniłem formę treningu na wytrzymałościowy
Wcześniej było BJJ 3-5 razy tygodniowo może uda się do tego wrócić :roll:
Napisano Ponad rok temu
Heh, jestem w tej samej sytuacji i mam tę samą nadzieję :wink:Ja zmieniłem formę treningu na wytrzymałościowy
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
wiem,ze to nie ten temat ale..... moze ktorys z panow pochwali sie treningiem z silowni .pod jakim katem:silowka
Napisano Ponad rok temu
Po pierwszym dziecku nie bylo problemow. Po drugim juz bylo ciezko trenowac. Do tego praca, dom... i od ponad roku nie trenuje Jednak ciagle mam zamiar/nadzieje wrocic do treningow, przynajmniej te dwa razy w tygodniu :wink:Ja zmieniłem formę treningu na wytrzymałościowy
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co to za problem zrobić sobie 2-3 obwody przed treningiem?ciekawi mnie jak oni ćwiczą na siłowni mając tygodniowo 5 treningów bjj.szczególnie że nie są to świeżaki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja trenuję dwa razy dziennie i nie mam problemów z regeneracją. Swojego czasu ćwiczyłem nawet więcej i też nie było z tym kłopotów. W obowodzie możesz mieć ćwiczenie na praktycznie każdą grupę mięśniową z dość małym ciężarem. Nie chce mi się tego rozpisywać, bo właśnie przykładam lód do obitego golenia i prawde mówiąc nie mam na nic ochotya przetrenowanie?regeneracja?do tego trzeba dopasować żarcie.
obwody?jakiś przykład?
bo narazie jadę wytrzymałościówką randego couturna
Napisano Ponad rok temu
zwyczajnie. 2x1,5 h siłki przed bjj. w czym problem?ciekawi mnie jak oni ćwiczą na siłowni mając tygodniowo 5 treningów bjj.szczególnie że nie są to świeżaki.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu