podoba mi się twoja postawa. możesz napisać, jak to wygląda w praktyce?ja tam stawiam na jakość treningu nie na ilość
pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
podoba mi się twoja postawa. możesz napisać, jak to wygląda w praktyce?ja tam stawiam na jakość treningu nie na ilość
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja zmieniłem formę treningu na wytrzymałościowy
![]()
Wcześniej było BJJ 3-5 razy tygodniowomoże uda się do tego wrócić :roll:
Napisano Ponad rok temu
Heh, jestem w tej samej sytuacji i mam tę samą nadzieję :wink:Ja zmieniłem formę treningu na wytrzymałościowy
![]()
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
wiem,ze to nie ten temat ale..... moze ktorys z panow pochwali sie treningiem z silowni .pod jakim katem:silowka
Napisano Ponad rok temu
Po pierwszym dziecku nie bylo problemow. Po drugim juz bylo ciezko trenowac. Do tego praca, dom... i od ponad roku nie trenujeJa zmieniłem formę treningu na wytrzymałościowy
![]()
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co to za problem zrobić sobie 2-3 obwody przed treningiem?ciekawi mnie jak oni ćwiczą na siłowni mając tygodniowo 5 treningów bjj.szczególnie że nie są to świeżaki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja trenuję dwa razy dziennie i nie mam problemów z regeneracją. Swojego czasu ćwiczyłem nawet więcej i też nie było z tym kłopotów. W obowodzie możesz mieć ćwiczenie na praktycznie każdą grupę mięśniową z dość małym ciężarem. Nie chce mi się tego rozpisywać, bo właśnie przykładam lód do obitego golenia i prawde mówiąc nie mam na nic ochotya przetrenowanie?regeneracja?do tego trzeba dopasować żarcie.
obwody?jakiś przykład?
bo narazie jadę wytrzymałościówką randego couturna
Napisano Ponad rok temu
zwyczajnie. 2x1,5 h siłki przed bjj. w czym problem?ciekawi mnie jak oni ćwiczą na siłowni mając tygodniowo 5 treningów bjj.szczególnie że nie są to świeżaki.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu