Marzenie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Super - kiedy dokladnie bedziesz oraz gdzie?Trzeba marzyc !Byc moze twoje marzenie bedzie spelnione!! Co bys powiedzial zeby sie spotkac, pocwiczyc, wypic szklaneczke jakiegos dobrego piwa w pierwszej polowie kwietnia?
Napisano Ponad rok temu
Jestesmy w trakcie organizowania wszytskiego, ale na pewno jakis trening w 100licy jest przewidziany 8)Super - kiedy dokladnie bedziesz oraz gdzie?Trzeba marzyc !Byc moze twoje marzenie bedzie spelnione!! Co bys powiedzial zeby sie spotkac, pocwiczyc, wypic szklaneczke jakiegos dobrego piwa w pierwszej polowie kwietnia?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Alez ja bardzo ładnie współpracuję...Sorry Voivod - dla mnie pewnie za dużo ważysz (nie, że gruby ale postawny). Musiałbyś ładnie współpracować :wink:
Napisano Ponad rok temu
*osoby bardziej wrażliwe mogą to sformułowanie zastąpić wyrażeniem: 'mój atak dojdzie celu'
Napisano Ponad rok temu
"uważajcie z marzeniami bo mogą się spełnić..."
Voivod jakbyś był taki zabijaka na jakiego pozujesz to chyba "żądziłbyś" w innym dziale a nie prowokował w zakładce "pokój i harmonia".....
tak na marginesie też mam dziary i postawię piwko każdemu kto do mnie przyjedzie i posparuje ( Szczecinek - taki mały Szczecin ).....
Pozdrawiam wszystkich zabijaków
Napisano Ponad rok temu
Poza tym nieuważnie czytasz. On pragnie by to nim porzucać, a nie odwrotnie. Voi zwyczajnie uwielbia ukemi
Napisano Ponad rok temu
Szczecinek, Szczecinek...? Czy to nie Wy byliscie u nas na 15-leciu...? Trzeba było choć spróbować... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Ktoś mądry kiedyś powiedział :
"uważajcie z marzeniami bo mogą się spełnić..."
Voivod jakbyś był taki zabijaka na jakiego pozujesz to chyba "żądziłbyś" w innym dziale a nie prowokował w zakładce "pokój i harmonia".....
tak na marginesie też mam dziary i postawię piwko każdemu kto do mnie przyjedzie i posparuje ( Szczecinek - taki mały Szczecin ).....
Pozdrawiam wszystkich zabijaków
Napisano Ponad rok temu
aaaaa jeśli chodzi tylko o porzucanie voivodem to również nie ma sprawy......
skąd takie masochistyczne zapędy......
Napisano Ponad rok temu
Kryzys wieków średnich...?aaaaa jeśli chodzi tylko o porzucanie voivodem to również nie ma sprawy......
skąd takie masochistyczne zapędy......
Napisano Ponad rok temu
mnie taczej rozpoznasz i z wygladu i z nazwiska bo nigdy nie mialem klopotu z tozsamoscia tutaj :-)
Szczepan, znowu zawitasz do Polski, moze sie uda ponownie spotkac, tlko wez miecz pomachamy razem tym razem
Napisano Ponad rok temu
Jo, ale do Opola to ja mam 425km... . Moze spotkanie ze Szczepanem wypali jakos...?wsiadaj w dylizans i przyjezdzaj do Opola...
Szczepan, znowu zawitasz do Polski, moze sie uda ponownie spotkac, tlko wez miecz pomachamy razem tym razem
Napisano Ponad rok temu
Jo, ale do Opola to ja mam 425km...
masz marzenie ? to nie marudz :-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nowa strona OSA
- Ponad rok temu
-
Jason DeLucia - combat aikido
- Ponad rok temu