Sirocco reaktywacja-Polska Akademia Muay Boran
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Proponuję wyjazd w góry do Stronia Śląskiego.Jest tam fajny ośrodek w którym leczył sie Napoleon,paru generałow,kilku prezydentów,paru porwanych przez ufo itp.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
jutro wprowadze to na treningu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co by nie mówić to dość "specyficzne" zwyczaje czarne ściany, sale buddy, przysięgi wierności itd.
Napisano Ponad rok temu
Ja tam w sumie nie wiem, nie znam się i tak dalej, ale kiedyś moją uwagę przyciągnęła tak oto dyskusja [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Co by nie mówić to dość "specyficzne" zwyczaje czarne ściany, sale buddy, przysięgi wierności itd.
Aż szczęka mi opadła i zajrzałem na stronę. Przecież to nic innego niż sekta. To co się dzieje z takim jak przestanie ćwiczyć z jakiś osobistych powodów? Moim zdaniem człowiek w tym wieku nie robi coś takiego. Co potęgą Sirocco jest ostracyzm i potępienie?? Nie trenuje tam nie jestem z Łodzi ,ale po przeczytaniu tylu tematów itd opinii + tamten temat i dokładne obejrzenie strony... Zapłacisz za to krwią?? Człowieku w jakim Ty świecie żyjesz?? A jak doszło do jakiejś kradzieży wykręca się 997 i zgłasza to wszystko,a nie wyrok z niczym jakiegoś filmu Kung Fu... Jeszcze ironiczny nick PeDagog... A jak ktoś przestaje ćwiczyć to osobista sprawa trenującego. Jeżeli jest zawodnikiem fakt można się zainteresować ale zachowując jakiś dystans i kulturę chyba ,że zawodnika zamyla i zmienia klub ale to można ukarać takiego delikwenta poprzez zawieszenie na pewien okres w startowaniu w zawodach( coś jest podobnego w Piłce Nożnej bo spotkałem się z takim przypadkiem). Szok to mało powiedziane... A jak by interesowała Pana moja osoba to moje imię Piotr Hera ksywa klubowa Tygrys ze Szczecina z klubu Nak Muay Szczecin uczeń Marcina Parchety i Marka Wołosiewicza.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem jak sprawa wyglada dzis, nie doczekalem w klubie jego nawrocenia na MT i poszedlem inna droga. W kazdym klubie i kazdej organizacji jest pelno machloj, przekretow, niejasnosci itp. To co cenilem sobie w treningach u pana D to uswiadomienie mi na reszte zycia (i na sztuke walki ktora trenuje obecnie) ze te sprawy to pierdoly, liczy sie ciezka praca i pot! W porownaniu do rzeczy ktore widzialem w jego sekcji-matce, to co obserwuje obecnie w innym swiatku jest na porzadku dziennym:D
Do tego nie zapominajmy ze w czasach prawdziwej swietnosci lodzkiego taekwondo, pan D wystawial kadre zawodnikow ktorzy w JAKICHOLWIEK zawodach potrafili zdobyc wszystko co bylo do zdobycia na danym turnieju! Mierzycie instruktora miara poglosek jakie wyczytaliscie w necie??
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ŁÓDŹ ** Sekcja dla DZIECI Kick Boxing, Muay Thai ** ŁÓDŹ
- Ponad rok temu
-
ŁÓDŹ *** Sekcja DAMSKA Kick Boxing *** ŁÓDŹ
- Ponad rok temu
-
Liga Boksu Tajskiego - Kraków 2010
- Ponad rok temu
-
K-1 Europe GP 2010 Warszawa!
- Ponad rok temu
-
ŁÓDŹ Miesiąc treningów DARMO !!!!!!!!!!!
- Ponad rok temu
-
ochraniacze na golenie i kask
- Ponad rok temu
-
MAMED KHALIDOV W ŁODZI ZAPRASZAMY NA SEMINARIUM BRUTALS.PL
- Ponad rok temu
-
Wywiady ze znanymi postaciami SW
- Ponad rok temu
-
Łódź - Poszukiwany instruktor MMA i BJJ!!!
- Ponad rok temu
-
Mt a robienie masy
- Ponad rok temu