Bjj - Praca licencjacką
Napisano Ponad rok temu
- PERSPEKTYWY POPULARYZACJI BRAZYLIJSKIEGO JU JITSU JAKO FORMY REKREACJI RUCHOWEJ
- PERSPEKTYWY POPULARYZACJI BRAZYLIJSKIEGO JU JITSU W POLSCE JAKO FORMY REKREACJI RUCHOWEJ
- PERSPEKTYWY POPULARYZACJI BRAZYLIJSKIEGO JU JITSU W CZĘSTOCHOWIE JAKO FORMY REKREACJI RUCHOWEJ
Który będzie najlepszy, może jakieś inne pomysły na temat ?
Będę chciał przeprowadzić ankietę wśród klubu bjj co dało im bjj i wśród osób nie związanymi ze sztukami walki w temacie z czym im się kojarzy bjj i jak postrzegają sztuki walki.
Z góry dzięki za pomoc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam natomiast ebooki po angielsku, oczywiście ebooki książek o bjj, kilka ich jest, kwestia tłumaczenia, no ale z czegoś trzeba wsiąść informacje
Do tego 2 ankiety i czasopisma Budokan, Sztuki Walki, trochę ze stron www.
Myślę że da radę coś napisać fajnego.
Napisano Ponad rok temu
skonkretyzuj te cosie, to sam się dowiesz, jaki temat ci najbardziej pasuje. może się okazać, że żaden z nichLiteratura po polsku to ogólnie coś o sztukach walki, coś się wybierze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S. Wrzuć na forum przed oddaniem promotorowi, sprawdzimy Ci merytorykę)
Napisano Ponad rok temu
książki, które znam zawierają teorię technik i treningów, bez historii.
powodzenia !
Napisano Ponad rok temu
generalnie na razie myślałem opisać tak ogólnie jak to wszystko wygląda ogółem, jedna ankieta wśród klubu bjj, druga wśród ludzi przypadkowych że tak powiem i wtedy porównanie jakoby tych dwóch ankiet i ukazanie jak ludzie którzy nie ćwiczą postrzegają sztuki walki oraz jak wielki wpływ bjj i SW mają na ćwiczących a co za tym im idzie pokazanie jaki potencjał ze sobą niesie bjj (ostatnio na filmiku widziałem niewidomych trenujących bjj, aż łezka w oku mi się kręciła i byłem dumny że mogę być częścią tej społeczności).
Mam nadzieje że takie wyniki ankiety mi wyjdą o jakich myślę
A odnośnie wejścia w szczegóły, jak właśnie dotarcie do osób które zapoczątkowały bjj w Polsce itp. to zostawiłbym sobie na pracę magisterską.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Polish Open BAD - BOY Cup 4
- Ponad rok temu
-
Czarny pas Alliance w Poznaniu
- Ponad rok temu
-
strefa walki poznan
- Ponad rok temu
-
Pretorian Gorzów - zajęcia w ferie
- Ponad rok temu
-
Seminarium z Rodrigo Cavaca - Gniezno 07.02.2010
- Ponad rok temu
-
Grappling Arena: Eliminacje - Warszawa 13.02.2010r.
- Ponad rok temu
-
LEGENDARNY I NIEPOKONANY GOKOR W ŁODZI !!!
- Ponad rok temu
-
Regulamin współzawodnictwa sportowego BJJ
- Ponad rok temu
-
motywujace filmiki
- Ponad rok temu
-
XI Liga Brazylijskiego Jiu-Jitsu - 6 marca 2010
- Ponad rok temu