Polish Open BAD - BOY Cup 4
Napisano Ponad rok temu
zdzichu po 3-4 latach treningu w parterze raczej nie ładnie startować w białych paskach
Micz_Bjukanon nie zamydlaj oczu pisząc jakieś żarty bo nie ma tu co do śmiechu z tą kategorią wagową ,jak można się pomylić na zawodach z wagą zawodnika
i wiedz że NIGDY ! bym się za żaden śmierdzący pasek nie sprzedał ,i czytaj ze zrozumieniem bo napisałem że BJJ nie ćwiczę a nie że nic nie ćwiczę
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Czyli, że zawodnik sam się wpisał na liste startową, sam się zważył, sam się zweryfikował?(...)
nie ma tu co do śmiechu z tą kategorią wagową ,jak można się pomylić na zawodach z wagą zawodnika
(...)
pozdro
Napisano Ponad rok temu
strasznie drążysz,
jak chcesz się dowiedzieć zwróć się do źródła czyli organizatora dlaczego się tak dobrze spisał,
kwiatków organizacyjnych było więcej,
w sumie dobrze się stało bo w finale walczyłem z zawodnikiem, który dał mi do myślenia i mnie zainspirował,
nie wiem jaki masz w tym cel, ale wyczuwam żółć i jad, to nie moje klimaty,
miałeś swoje lata na macie, mogłeś startować, zdobywać pasy, poznawać ludzi.....
nie chciałeś, Twoja sprawa, ja mam trochę inny plan na swoją ścieżkę BJJ niż Ty,
Twoje teorie spiskowe są chybione
napisałem już chyba wszystko co trzeba w tej sprawie,
zyczę Ci żebyś wyszedł z lasu- zobaczysz wtedy więcej drzew,
tyle w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Czyli, że zawodnik sam się wpisał na liste startową, sam się zważył, sam się zweryfikował?(...)
nie ma tu co do śmiechu z tą kategorią wagową ,jak można się pomylić na zawodach z wagą zawodnika
(...)
pozdro
na to wygląda ze tak
Napisano Ponad rok temu
No to chyba trzeba mieć pretensje do organizatorów, bo to oni odpowiadają za start zawodników w odpowiedniej kategorii i odpowiedniej grupie (nie wiem czy ze wzgledu na staż czy na stopień) zawodniczej.Czyli, że zawodnik sam się wpisał na liste startową, sam się zważył, sam się zweryfikował?(...)
(...)
pozdro
na to wygląda ze tak
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czarny pas Alliance w Poznaniu
- Ponad rok temu
-
strefa walki poznan
- Ponad rok temu
-
Pretorian Gorzów - zajęcia w ferie
- Ponad rok temu
-
Seminarium z Rodrigo Cavaca - Gniezno 07.02.2010
- Ponad rok temu
-
Grappling Arena: Eliminacje - Warszawa 13.02.2010r.
- Ponad rok temu
-
LEGENDARNY I NIEPOKONANY GOKOR W ŁODZI !!!
- Ponad rok temu
-
Regulamin współzawodnictwa sportowego BJJ
- Ponad rok temu
-
motywujace filmiki
- Ponad rok temu
-
XI Liga Brazylijskiego Jiu-Jitsu - 6 marca 2010
- Ponad rok temu
-
Robert Drysdale Documentary (video)