Polish Open BAD - BOY Cup 4
Napisano Ponad rok temu
a co do MP dwa lata temu jak ktos mial czarny pas JUDO musial walczyc w niebieskich,
rok temu jak mial czarny judo musial walczyc w purpurowych
w tym roku czarny pas judo musi walczyc w elitach
czyli za dwa lata czarny pas judo nie bedzie mial prawa startu czym sa podyktowane zmiany z roku na rok ?
a pozatym padla odpowiedz na pytanie w jakiej dywizji ma startowac ktn czy tamten posiadacz danego pasa...wiec ciagneicie dalej tego tematu jest zbędne...
a ja mam pytanie do organizatora:
mozna wlaczyc w kimonie kolorowym tj: gora biala dol czarny itp? i na ilu matach turniej jak to czasowo bedzie wygladalo bo roznie ludize maja dojazdy pociągami?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To chyba dlatego, że 2 lata temu elita była już od niebieskiego, rok temu od purpury, a teraz od brązu.
chyba nie zrozumiales tego co napisalem niewazne jak elita byla dwa lata temu czy rok temu
w tym roku czarny judo to elita to czemu nie bylo tak rok temu czy dwa lata temu tylko dopiero teraz???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zapytaj organizatora POBBC, on bardzo dobrze wie, czemu już nikt nie liczy na uczciwość zawodników, tylko się dokręca śrubęczyli za dwa lata czarny pas judo nie bedzie mial prawa startu czym sa podyktowane zmiany z roku na rok ?
Napisano Ponad rok temu
To chyba dlatego, że 2 lata temu elita była już od niebieskiego, rok temu od purpury, a teraz od brązu.
chyba nie zrozumiales tego co napisalem niewazne jak elita byla dwa lata temu czy rok temu
w tym roku czarny judo to elita to czemu nie bylo tak rok temu czy dwa lata temu tylko dopiero teraz???
Chyba Ty nie zrozumiałeś co ja napisałem. Czarne pasy judo od zawsze według organizatorów zawodów powinny zgłaszać się do najbardziej zaawansowanej kategorii. I tak jak napisałem wcześniej kiedyś była to kategoria kolorowych pasów później purpura wzwyż a teraz brązowe i czarne.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a tu jest błąd czy nie ? junior rocznik 91 - przeciez rocznikowo to juz seniorzy - 19 lat ?? pomyłka czy rocznik 1991 łapie sie jeszcze do juniorow ?
MASZ RACJE JUZ WPISAŁEM
DZIEKI ZA BYSTRE OKO
Napisano Ponad rok temu
Waga od 76 do 88 ? Nie za duza rozbierznosc?Mozna by to rozbic na dwie kategorie bo to 12 kg roznicyelita: -76 - 88kg -powyżej 88kg
I jeszcze jedno pytanie,czy mozna startowac w dwoch dywizjach?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Kategoria białych pasów jest kategorią amatorską i nie mogą w niej startować zawodnicy Judo, Jiu-Jitsu, Zapasów, Sambo posiadający jakiekolwiek doświadczenie w tych sportach.
Zawodnicy posiadający brązowe i czarne pasy w dyscyplinach chwytanych (Judo, Jiu-Jitsu, Sambo, Zapasy) muszą startować w kategorii co najmniej purpurowych pasów.
Zawodnicy posiadający stopnie poniżej brązowego pasa startują w kategorii niebieskich pasów." jest to wycinek z Regulaminu.
Co wy na to ?
Napisano Ponad rok temu
na ostatnim BB mozna było startować w dwoch
kat, przy wpłącie jednego startowego.
Czy teraz tez bedzie mozliwosc ?
chodzi o niebieskie i elyte.
z gory dziekuje za szybką odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czarny pas Alliance w Poznaniu
- Ponad rok temu
-
strefa walki poznan
- Ponad rok temu
-
Pretorian Gorzów - zajęcia w ferie
- Ponad rok temu
-
Seminarium z Rodrigo Cavaca - Gniezno 07.02.2010
- Ponad rok temu
-
Grappling Arena: Eliminacje - Warszawa 13.02.2010r.
- Ponad rok temu
-
LEGENDARNY I NIEPOKONANY GOKOR W ŁODZI !!!
- Ponad rok temu
-
Regulamin współzawodnictwa sportowego BJJ
- Ponad rok temu
-
motywujace filmiki
- Ponad rok temu
-
XI Liga Brazylijskiego Jiu-Jitsu - 6 marca 2010
- Ponad rok temu
-
Robert Drysdale Documentary (video)