Boks w łodzi.
Napisano Ponad rok temu
Mam zamiar trochę potrenować boks.
Mam 20 lat i wydaje mi się że mógłbym być dobry w boksie ale mimo wszystko z racji wieku wolałbym na początek zapisać się do jakiejś grupy rekreacyjnej.
Czy znacie jakieś sekcje bokserskie rekreacyjne w łodzi?
Przeglądałem trochę internet kiedyś i gdzieś tam była grupa rekreacyjna (niepamiętam dokładnie)... prawdopodobnie w siroccofc.pl ale ponoć coś się z właścicielem stało i nie wiadomo co z tym klubem a i strony już niema.
Najlepiej żeby były gdzieś w centrum tj. okolice Al. Politechniki/Mickiewicza.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niestety, nie mogę zapytać o szczegóły, bo kontakt mi się z nim urwał jakieś 5 lat temu.
Napisano Ponad rok temu
http://www.lodz-gwardia.na16.pl/index.php
Tak rozważałem tę opcję ale na stronie niema ani jednej wzmianki o grupie rekreacyjnej...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To spróbuj tu: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Szkoda tylko, że nic nie wiadomo o trenerze.W Sporterze zanim przybył obecny trener, uczył koleżka, który trenował boks...2 miesiące :? .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A możesz coś więcej napisać na temat tego klubu Sportera?
Jak tam wygląda sekcja boksu, kto ją prowadzi, ile jest osób, jak się zapisać itd.
Bo na stronie klubu w ogóle niema info o boksie. Jest tylko kick...
P.S.
A możesz mi dać gg? Bo miałbym jeszcze parę pytań.
Napisano Ponad rok temu
@Nipponson86
A możesz coś więcej napisać na temat tego klubu Sportera?
Jak tam wygląda sekcja boksu, kto ją prowadzi, ile jest osób, jak się zapisać itd.
Bo na stronie klubu w ogóle niema info o boksie. Jest tylko kick...
P.S.
A możesz mi dać gg? Bo miałbym jeszcze parę pytań.
Sama Sportera to kompleks siłownia, fitness i właśnie treningi SW.Sala nie jest za wielka za to jest bardzo dobrze wyposażona, Trenerem jest Grzegorz Goliński, który walczy amatorsko (ale z jakim rekordem to nie wiem) i naprawdę przykłada się do roboty.Treningi są we wtorki i czwartki od 18:30.Żeby się zapisać trzeba przyjść wcześniej i poczekać na trenera tam gdzie jest rejestracja.Koszt to 80zł.Poza boksem masz jeszcze treningi MT, prowadzą go chłopaki ze starego Sirocco.Strona klubu się nie sugeruj, bo niczego tam nie ma, a te stare solary co tam siedzą to gówno wiedzą.
Nie mogę dać GG, bo go po prostu nie mam.Tak jak w ogóle żadnego komunikatora.Rzadko siedzę przy kompie.Jak coś to wal na PW, albo na maila [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], tam często zaglądam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Proponuje klub Brutals [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Wszystkie wiodące dyscypliny sportów walki znajdziesz w tym klubie. Dobra lokalizacja, kadra atmosfera i sprzęt! Polecam!
No to jest własnie w to o czym pisałem.Sportera.
Napisano Ponad rok temu
Proponuje klub Brutals [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Wszystkie wiodące dyscypliny sportów walki znajdziesz w tym klubie. Dobra lokalizacja, kadra atmosfera i sprzęt! Polecam!
No to jest własnie w to o czym pisałem.Sportera.
O pewnych rzeczach jeszcze chyba nie wiesz. Mianowicie Brutals Łódź na nowy własny klub z dwiema dużymi salami, ringiem i mata pod style parterowe Ponad to klub w centrum z parkingiem. Do wyboru Kick Boxing, Boks, Muay Thai, MMA, BJJ!!!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mistrz MT zastrzelony
- Ponad rok temu
-
Życzenia Świąteczne
- Ponad rok temu
-
Treningi Muay thai w domu
- Ponad rok temu
-
treningi na kubie
- Ponad rok temu
-
Muai Thai w warszawie
- Ponad rok temu
-
MMLKB SPARTANWEAR - 10, Wyszogród, 12. 10. 2009: Wyniki!
- Ponad rok temu
-
Spodnie do kicka ale... z kieszeniami
- Ponad rok temu
-
Boks vs kick-boxing,karate,taekwondo,itd.
- Ponad rok temu
-
Nowa sekcja Muay Thai w Pruszczu Gdańskim od 2010r.
- Ponad rok temu
-
Nowa sekcja Muay Thai w Pruszczu Gdańskim od 2010r.
- Ponad rok temu