Kurs wprowadzający do BAS-3. Legnica. 07.02.2010
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gorąco pozdrawiam organizatorów,Czarnego z asystentem oraz wszystkich uczesników!!!
Napisano Ponad rok temu
Szkolenie całkiem fajne. Dla zaciekawionych - odrzuconych prawie 60 osób. Przepraszamy, ale logistyka sal w Polsce leży. Cykle będą, choć nie wiem czy w BAS3. Zwrot opłat poszedł praktycznie od razu po zamknięciu listy. Jakby ktoś nie otrzymał - proszę mail:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
lub tel 508073696.
Kajtek - dziękuję za uwagi. Rozumiem, że podobne zgłosiłeś do Kupsa - wszak Combat 56 to też na eliminację a i do Izraela warto - Kravka też w sumie od eliminacji zaczęła.
Kłócić się nie chcę, bo nie ma o co. Kto na ulicy służył wie, że czasem przydaje się umiejętność taka czy owaka. Bo granica technik interwencyjnych jest dość wyraźna, w nomenklaturze służb to co dalej nazywa się samoobroną. Czemu nie może być na którymś z systemów oparta - nie wiem.
Więc proszę o uświadomienie mnie. Czemu judo, ju-jitsu, combat56 krav-maga ma być tą techniką samoobrony?
Ja akurat combat56 - przeżyłem a i prorok nie miał wielu żali. Odpuścił.
Pozdrawiam i obiecuję, że niedługo strona na nowo stanie, bo do tej pory to blog.
Napisano Ponad rok temu
Było suuper i ciesze się,że ten system destrukcji nie jest powszechnie nauczany cywilów gdyż nie miałbym możliwości pracy na ulicy!
Gorąco pozdrawiam organizatorów,Czarnego z asystentem oraz wszystkich uczesników!!!
8O nie miałbyś możliwości pracy na ulicy?? a jakby wszyscy mieli broń palną którą możnaby kupić w każdym kiosku ruchu to uważasz,że byłoby bardzo bezpiecznie na ulicy?
Napisano Ponad rok temu
NA MIEŚCIE DZIEJĄ SIĘ JAKIEŚ CUDA Z LAT 90-TYCH I KAŻDY Z FUNKCJONARIUSZY MA PRAWO DO SKUTECZNEGO DZIŁANIA!!!
KONIEC TEMATU!!!
Wracamy do tematu postu...
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sekcja KAPAP Zabrze
- Ponad rok temu
-
co wybrac