co wybrac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam zamiar zaczac cwiczyc combat 56... co o tym sadzicie? mam troche praktyki w sztukach walki
Chodzi Ci tylko o ten combat czy masz do wyboru jakieś inne?
(bo w miastach gdzie jest combat 56 to pewnie krav maga jest na bank).
No i czego oczekujesz od combatu?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam, Thufir
Napisano Ponad rok temu
a czeg oczekuje? hmmmm jkaiegos przelozenia w zycie, fajnych ludzi i normalnosci
Napisano Ponad rok temu
oczywiscie ze jest w miescie krav maga ale ja jestem ciekaw combat 56...kto powiedzial, ze jak ktos chce cwiczyc combat to musi to byc kravka?
a czeg oczekuje? hmmmm jkaiegos przelozenia w zycie, fajnych ludzi i normalnosci
Nie mówiłem że to ma być krav maga,tak głośno myślałem na zadane przez siebie pytanie czy masz jakąś inna opcję do wyboru : ).
Jeśli innych opcji nie bierzesz pod uwagę(nie wiem,co tam masz,może Kombat Kalaki,Defendu) i optujesz tylko za Combatem 56 to najlepiej zrób to co radzi Ci Thufir Hawat i pochodź z miesiąc na C.56.
Z tego co się słyszy jak pochodzisż z miesiąc,wytrzymasz i dostaniesz to czego oczekujesz (fajnych ludzi,normalności ) to zostaniesz przy nim bo raczej slysze dobre opinie o tym combacie (Mam nadzieję że zaczniesz chodzić i podzielisz sie spostrzeżeniami bo ja osobiście sie z nim nie zetknąłem)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Od 4tego stycznia rusza sekcja KAPAP w Zabrzu, a niedługo potem w Bytomiu bodajże.liczylem troche na kapap ( zaciekawil mnie ) ale pomimo hucznych wiesci na temat otwarcia sekcji na slasku jakos jest cicho
Myślę, że zapodam jakieś szczegóły na forum.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ooo to nie wiedzialem czekam niecierpliwie...kapral czy jestes instruktorem kapap?
Witaj,
założyłem już wątek informacyjny w dziale - napewno go nie przegapisz
Nie, nie jestem instruktorem KAPAP. Natomiast paru moich znajomych trenuje KAPAP i tak się składa, że paru z nich instruktorami. Niedługo ruszy stronka, odrębna od [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] sekcji w Brzegu/Wrocławiu oraz Zabrzu(instruktorzy zrzeszeni w kapapacademy). Czy mogę coś powiedzieć o instruktorach? Ludziki po 30stce, ze sporym doświadczeniem w różnych sztukach walki, z pewnymi osiągnięciami(pasy srasy), ale z pewnością znają sie na robocie, tej cywilnej i mniej cywilnej. Po prostu, ja bym ich polecił ze względu na ich doświadczenie i podejście a KAPAP Kapapem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najważniejsza jest moim zdaniem osoba isntruktora - Czy nie na wciska ci bullshitu, czy odpowiednio Cię ukierunkuje itp. W treningu rzeczy takich jak obrona pzred uzbrojonym napastnikiem, zachowywanie sie w sytuacjach stresowych itp - odpowiednie podejście jest ważniejsze niż w tradycyjnych sztukach walki. To z pewnością można znaleźć u instruktorów KAPAP.
Sekcja w Bytomiu narazie jest w fazie planów. Ale kaman, do Zabrza nie ma aż tak daleko z bytomia, pare min. samochodem, zwłaszcza że sekcja jest w mega ścisłym centrum Zabrza.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kurde. chciałeś info o sekcji to masz. teraz przestań marudzić jak jakiś śląski górnik i zapierdzielaj na treningi. JAKIEKOLWIEK!mieszkam w Katowicach :-) niby nie daleko ale jak topolaczy sie z praca to... roznie moze byc....ale kusi mnie bardzo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dżizas! Stary, w tym forum jak byk stopi topic. I jak byk jest tam odnośnik do KAPAP Academy. Więc, tak!chodzilo mi oczywiscie o Kapap Academy Polska
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Podręcznik do walki wręcz żołnierzy RP
- Ponad rok temu
-
combat kielce
- Ponad rok temu
-
KFM---------------KEYSI