Nutrend
Napisano Ponad rok temu
brał ktoś suple z nutrenda?
nadają się do czegoś, czy sobie odpuścić?
interesuje mnie zwłaszcza to:
Napisano Ponad rok temu
Firma jak firma. Nie wyróżnia się niczym specjalnym, nie ma żadnych super-produktów, ale nie przypominam sobie jakiś większych wałków itp z ich udziałem. Chociaż o ile cena nie kusi to wybrałbym coś innego.
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Teraz jak już rzuciłem okiem na cenę/skład/ilość to raczej odradzam.
Od dłuższego czasu jestem nie w temacie ale jeśli chodzi o BCAA to korzystnie wychodziło to od Olimp'u i Fitmax'a.
Co do cenzury - może już czas to odpuścić? Większość for już zrezygnowała z takiego punktu regulaminu. Dodatkowo esfede jest na tyle ogólnotematycznym forum, że nie stanowi bezpośredniej konkurencji.
PZDR
Napisano Ponad rok temu
"Sposób użycia:
5- 6 kapsułek 2-4 razy dziennie - przed śniadaniem, przed treningiem, po treningu i przed snem, popijając dużą ilością wody."
to jeden blister na półtora dnia jakoś podejżanie dużo, nigdy nie jadłem aż tylu supli jednego dnia.
Napisano Ponad rok temu
ja zaczalem w koncu brac mojego [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] (truskawkowy), i z mlekiem jest bardzo dobry
Napisano Ponad rok temu
5g przed i 5g po treningu to faktycznie dobre rozwiązanie. Większe dawki na pewno by się nie zmarnowały, ale "okrojone" dawkowanie też da rezultaty.
PZDR
Napisano Ponad rok temu
a gainera nie chciał bym brać bo tłuszcz od tego tez leci niestety... z nutrenda wezmę sobie to na stawy.
pozdro
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Do kogo z bólem głowy?
- Ponad rok temu
-
Timer do interwałów na komórkę
- Ponad rok temu
-
Brzuski Jandy
- Ponad rok temu
-
Kalkulator predyspozycji treningowych
- Ponad rok temu
-
potrzebna pomoc w ułożeniu treningu
- Ponad rok temu
-
Jak to w końcu jest niskowęglowodanową dietą?
- Ponad rok temu
-
trening-cel wytrzymałość
- Ponad rok temu
-
Przysiad - Przysiad techniczny
- Ponad rok temu
-
Zaczerwienienie skóry na brzuchu
- Ponad rok temu
-
Obecny trening-opinie