Rękawice raz jeszcze...
Napisano Ponad rok temu
Ustalono juz, ze najlepsze do mma sa fairtexy.
Zastanawia mnie, co myslicie nad rekawicami do boksu i MT, treningowo-sparingowych, najlepiej 16 oz. Cena do 200 PLN.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A do boksu i MT chce kupic rekawice o wysokiej jakosci. Przegladam wlasnie allegro, ale nie mam pewniaka. Polecano mi rekawice twins, ale ciekawi mnie tez wasze zdanie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Everlasty bez kitu takie dobre?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Do Everlasta ogólnie jestem zrażony - niższa jakość wielu produktów niż można się spodziewać. Jednak z rękawicami tej firmy nie miałem większego kontaktu, więc akurat mogą być OK.
PZDR
Napisano Ponad rok temu
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Rolnikzz napisał
ja do mma mam samuraja i jestem na prawde zadowolony.. jedyna wada to fakt ,że farbują dłonie.. dobrej jakości sprzęt wg mnie ma lonsdale.
przecież temat nie jest o rękawicach do MMA...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
(10oz)i musze stwierdzić, że boksowało sie w nich dobrze, ale za taką cenę oczekiwałem również odpowiedniej jakości a niestety bardzo sie rozczarowałem.W klubie kilka osób jeszcze trenowało w różnych modelach everlasta i wszyscy narzekają(najczęściej pęka skóra i rzepy nie wytrzymują).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Eru napisał
a co o nich mozna mowic? chyba nie ma klubu gdzie przynajmniej kilka osob ich nie uzywa, po prostu najtansze chyba rekawice dla poczatkujacychhttp://www.sportowo.pl/main/i,i,27,rekawice-bokserskie-allright.html << a co powiecie o rękawicach firmy AllRight ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Tremere napisał
A kolega jest zainteresowany którym wariantem fairtexó do mma bo s,ą dwa- nowy, o klasycznym designie i starszy, ze sporą poduchą na pięsci, zdobywca nagrody rekawice do mma roku 2008?
No wlasnie nie jestem jeszcze pewien. Poza tym z nimi moge troche poczekac, bo stare jeszcze daja rade. Natomiast bokserskie to na teraz, bo jak bede starych uzywal, to sobie nadgarstki do konca rozwale.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Trening silowy
- Ponad rok temu
-
Koordynacyjne zdolności motoryczne i trening mentalny
- Ponad rok temu
-
stopnie w kudo
- Ponad rok temu