Ile godzin tygodniowo ćwiczycie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak w temacie. Ile godzin tygodniowo przeznaczacie na trening? Jaka ilość wg Was jest optymalna?
2x1.5h
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pomogly
Zdecydowalem sie poki co rozpisac sobie 6 godz skoro przy wiekszych ilosciach nie jestescie zmeczeni. Na wiecej i tak w tym momencie brak dnia
Napisano Ponad rok temu
Każdy ma inny organizm, inne zdolności w kierunku i trzeba do niego podejść indywidualnie.
Trening dobry dla jednego zawodnika w grupie może nie przynieść żadnych korzści drugiemu.
Dobry trening ma zrealizować swój cel a nie zajechać zawodnika.
Ważne są też odżywianie, suplementacja, odnowa biologiczna i aktywność ruchowa uzupełniająca treningi specjalistyczne.
Powodzenia
:-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kiedyś gdy jeszcze mój brat przychodził posparować zawsze pytał w jakim cyklu jestem, jak byłem przy szybkości czy koordynacji szedł do domu przy sile czy wytzymałości tłukliśmy się radośnie
Napisano Ponad rok temu
kwa?Jak w temacie. Ile godzin tygodniowo przeznaczacie na trening? Jaka ilość wg Was jest optymalna?
2x1.5h
3 x 1,5 to minimum dla porządniejszej rekreacji, wyczyn amatorski zaczyna się od 4 x 1,5-2 i to tylko przy założeniu, że nie dokładasz sobie jeszcze siłowni czy dodatkowych sparingów :-)
Napisano Ponad rok temu
Generalnie jeśli w ten weekend dam radę zaliczyć seminarium z S. D.Marchinim przy zapaleniu oskrzeli i 38 stopniowej gorączce to to będzie dopiero wyczyn Ale jak zwykle jestem dobrej myśli i już się polopiryny nażarłam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
RELACJA ZE ZGRUPOWANIA OKINAWAN GOJU-RYU KARATE W ŻARACH
- Ponad rok temu
-
sparringi i treningi
- Ponad rok temu