Zaświadczenie
Napisano Ponad rok temu
Mam następujące pytanie: dwa lata temu zdałem egzamin na szóste kyu jednak tak się złożyło że już nigdy więcej na treningu aikido się nie zjawiłem ( wyjazd na studia ). Teraz chciałbym znowu trenować tę sztukę walki i mam pytanie czy mogę w jakiś sposób udowodnić nowemu senseiowi że zdałem ten egzamin?? Czy istnieje coś na wzór 'spisu' wszystkich którzy mają dany stopień? Czy muszę jednak odebrać własnoręcznie zaświadczenie które na mnie pewnie czeka tylko że ponad 300km stąd? Czy może wystarczy wykazać pewne umiejętności przed senseiem?
Napisano Ponad rok temu
To pewnie zależy od tego, w jakiej organizacji mają ten stopień.Czy istnieje coś na wzór 'spisu' wszystkich którzy mają dany stopień?
To zależy co chcesz pokazać. Różnica między zupełnym początkującym, a kimś kto po zdaniu na 6 kyu nie ćwiczył kilka lat może być trudna do wychwycenia.Czy może wystarczy wykazać pewne umiejętności przed senseiem?
Napisano Ponad rok temu
zastanow sie nad tym na czym ci naprawde zalezy i temat sie rozwiaze
milego cwiczennia
Napisano Ponad rok temu
Jeśli ćwiczyłeś w PFA to możesz sprawdizć na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]Witam!
[color=blue]Czy istnieje coś na wzór 'spisu' wszystkich którzy mają dany stopień?
Napisano Ponad rok temu
Coś ta lista niepełna mojego 6 kyu nie widać 8)Jeśli ćwiczyłeś w PFA to możesz sprawdizć na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]Witam!
[color=blue]Czy istnieje coś na wzór 'spisu' wszystkich którzy mają dany stopień?
Napisano Ponad rok temu
Lista nie sięga czasów poza 1-wszym zlodowaceniem :wink:Coś ta lista niepełna mojego 6 kyu nie widać 8)
Napisano Ponad rok temu
Coś ta lista niepełna mojego 6 kyu nie widać 8)Jeśli ćwiczyłeś w PFA to możesz sprawdizć na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]Witam!
Prezydent PFA w akcie łaski wymazał ten pożałowania godny incydent z twojej kartoteki.
Zostałeś uwolniony od tego ciężaru by iść i swobodnie garrować po świecie. 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Prezydentowi coś ostatnio opustoszał kałamarz ze słynnym atramentem w kolorze nieba :wink: Ten cholerny kryzys... 8)
co to to nie, prezydentów kryzysy się nie imają, ale akt łaski musi być czarno na białym
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Takashi Kuroki 10-11.10.2009 - Tarnowskie Góry
- Ponad rok temu
-
Kata
- Ponad rok temu
-
Intelektualizacja w aikido
- Ponad rok temu