UFC 103
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a wogole ktoz to jego przeciwnik?
Napisano Ponad rok temu
lub dlatego, że zszedł wagę niżej :wink:pewnie dla drwala skonczyly sie zapasy kozieradki przywiezione z polski i dlatego tak pochudl chlopak, ale mam nadzieje ze dobrze zawalczy
a wogole ktoz to jego przeciwnik?
Napisano Ponad rok temu
Swoją drogą zaskakująco mało szumu przy tej okazji. Samego Drwala nie poznałem na zdjęciu, zacząłem szperać i dopiero po rozpisce doszedłem, że to on Przypomnijcie mi, on w Team Quest trenuje?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mnie najbardziej ciekawi, czy zrzucenie wagi pomoże nadrobić ewidentne braki kondycyjne. Drwal może namieszać w czołówce, ale kondycja na razie nie wyglądała zbyt dobrze (przy całym szacunku do stylu walki). Jednak niestety zrzucanie wagi wcale nie musi kondycji poprawiać, więcej - często bywa odwrotnie. W jednym z wywiadów Drwal mówił, że wcześniej nigdy tego nie robił. To trochę mnie martwi - pozostaje wierzyć, że ma dobrych doradców.
Napisano Ponad rok temu
edit: i o ktorej?
Napisano Ponad rok temu
UFC 103 live match will start at 10:00 PM EST / 7 PM PT. This is a catchweight fight between Rich Franklin and Vitor Belfort.
Czyli eee 4 rano naszego czasu ?
Napisano Ponad rok temu
O ile się orientuję to zwykle te strony które nadają streamy się reklamują m.in. na youtubie. Wpisz np. "ufc 103 stream" to wyskoczą jakieś filmy z linkami. To samo z google.
Pamiętam, że kiedyś oglądałem jakiegoś streama na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jakość taka sobie ale dało się patrzeć.
Napisano Ponad rok temu
Bedzie dobrze. W ostatniej walce byl za wolny i za slaby kondycyjnie. Teraz juz golym okiem widac ze bedzie lepiej
Nie masz racji pisząc że był słaby kondycyjnie
Napisano Ponad rok temu
Dana jest łysy, ma na nazwisko White, a teraz jeszcze to- Swoją drogą tę markę ze skinheadami kojarzą chyba tylko oni sami...
...
Nie do konca.Na oficjalnej stronie firmy kiedys pisalo,ze od lat jest bardzo popularna wsrod kultur ulicznych vide skinheads i takie tam.Oczywiscie domnieman ze nie chodzilo im o lysych z pod znaku swastyki .
Ktos tam z wyobraznia rzeczywiscie moze Sobie ,Dane poruwnywac do skina hehe.
Cala ta sytuacja wydaje sie jeszcze smieszna w kontekscie ostatnich wydarzen a dokladnie niedawnych wypowiedzi legendarnego bokserskiego promotora Aruma o MMA.
Bob Arum (bialy Don King) powiedzial ostatnio ze MMA to sport dla bialych,wytatuowanych skinheadow ktorzy lubia patrzec jak dwoch facetow sie obejmuje na ziemi niczym homoseksualisci!! A sami zawodnicy to tez wytatuowani skinheadzi
Ogulnie MMA to wedlug Niego porazka i tragedia jako sport.
Co ciekawe Arum dodal na koncu ze wlasciciele UFC (Fertitas) to jego bardzo dobrzi znajomi a ich ojciec byl jego dobrym przyjacielem.Nieprzeszkodzilo mu to jednak w skrytykowaniu ich organizacji jako "typowe dno" .Ciekawe czy przy spotkaniach towarzyskich tez im tak prawi:)
Tak to jest ze w swiecie biznesu i wielkich pieniedzy,przyjazn schodzi na drugi plan widocznie:(
Swiat mma w tym Bas Rutten ostro skrytykowali Aruma za te wypowiedzi.
A St.Pierre zartobliwie przyznal -Rzeczywiscie jestem gejem i wytatuowanym skinheadem
Arum o MMA
Odpowiedz Basa
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Fiodor vs Rogers 7-go listopada.
- Ponad rok temu
-
UFC Fight Night 19(Bez Spojlerów!!)
- Ponad rok temu
-
Gliniarz kontra kelner.
- Ponad rok temu
-
Berserkers Team Bielsko-Biała zapisy
- Ponad rok temu
-
Mateusz Pogudz - oszust
- Ponad rok temu
-
TUF 10 Heavyweights(SPOJLERY)
- Ponad rok temu
-
VII Liga Shooto 10 października Sochaczew
- Ponad rok temu
-
Poszukuje osoby do napisania artu
- Ponad rok temu
-
Bitetti Combat - kilka walk z głównej karty (video-flv)
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Polski Południowej Amatorskiego MMA 18.10.09r
- Ponad rok temu