Tomasz Adamek vs Jason Estrada
Napisano Ponad rok temu
Prędzej, czy później polegnie i skończy się sielanka i pewność siebie.
Napisano Ponad rok temu
Coś mi się zdaje, że Adamek za wcześnie wskoczył na wagę ciężką. Estrade pokonał ledwie kilkoma punktami.
Prędzej, czy później polegnie i skończy się sielanka i pewność siebie.
Dokładnie mam takie samo odczucie

Wydaje mi sie ,że po szybkiej walce z Gołotą poczuł sie pewny i chciał duzo leprzego przeciwnika a z Estradą ledwo dał rade.Podobno ma wkoncu z Kliczkiem walczyc,tak czytałem w necie
 Niezły wpierdziel dostał by Adamek
 Niezły wpierdziel dostał by Adamek  

Napisano Ponad rok temu
Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Tomasz Drwal w Tychach | MIXED-MA | 
 |   
 | ||
| Tomasz Drwal vs Rousimar Palhares na UFC 111 | MIXED-MA | 
 |   
 | ||
| Tomasz Bobrowski - Trening na mase | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| Adamek dalej MISTRZEM!! | MUAY THAI, BOKS, KICKBOXING, K-1 | 
 |   
 | ||
| Tomasz Drwal - Halo tu Ameryka II: Jak pech to pech! | MIXED-MA | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 KSW 13 – oficjalnie 7 maja w Spodku KSW 13 – oficjalnie 7 maja w Spodku- Ponad rok temu 
- 
			 [Sztuki Walk ] Sposoby wzmacniania goleni w boksie tajskim i mit kopania w drzewa! [Sztuki Walk ] Sposoby wzmacniania goleni w boksie tajskim i mit kopania w drzewa!EXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 Fabricio Werdum Sends A Message To Fedor... (OWNS Reporter!!!) Fabricio Werdum Sends A Message To Fedor... (OWNS Reporter!!!)EXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 Fedor_Emelianenko_by_Machinemen Fedor_Emelianenko_by_MachinemenGuest_GOLIAT_* - Ponad rok temu 
- 
			 POPEK vs SANDER DUYVIS FX3-READING POPEK vs SANDER DUYVIS FX3-READINGGuest_GOLIAT_* - Ponad rok temu 
- 
			 ALISTAIR OVEREEM vs MAURICIO SHOGUN ALISTAIR OVEREEM vs MAURICIO SHOGUNGuest_GOLIAT_* - Ponad rok temu 
- 
			 Alexander Emelianenko vs Fabricio Werdum Alexander Emelianenko vs Fabricio WerdumGuest_GOLIAT_* - Ponad rok temu 
- 
			 Werdum: Walka z Fedorem potwierdzona na 99% Werdum: Walka z Fedorem potwierdzona na 99%Guest_GOLIAT_* - Ponad rok temu 
- 
			 Muay Thai Waga i Siłownia Muay Thai Waga i Siłownia- Ponad rok temu 
- 
			 Igor Vovchenchin vs Mirko Cro Cop Filipovic Igor Vovchenchin vs Mirko Cro Cop FilipovicGuest_GOLIAT_* - Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu