[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Uprzedzając podejrzenia: nie wyśmiewam się z dziecka, mi się to naprawdę podoba! Od dzisiaj tak właśnie będę robić!

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kuchnia, normalnie sama się zdegraduję i będę tak robić (a mówiłam, że lepiej nie zdawać jeszcze egzaminu!):
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Uprzedzając podejrzenia: nie wyśmiewam się z dziecka, mi się to naprawdę podoba! Od dzisiaj tak właśnie będę robić!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak ci się to może podobać?
Napisano Ponad rok temu
że każdy może ćwiczyć. :-)
Napisano Ponad rok temu
-racje ma, oj nie każdy, nie każdy...To kazdy niby moze ale nie kzdy powinien .
Napisano Ponad rok temu
kazdy moze cwczyc .
A ja m mowie ze nie kazdy . To kazdy niby moze ale nie kzdy powinien .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie o to mi chodzi ful czy nie ful. Michodzi o tych co techika w lesie a belek na pasie ze pliczyc sie nie da. i jak kazdy moze to i oni mogom . I jakby powiedizal moj odol Wyborowa robia se kizsone ogorki z karate.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie o to mi chodzi ful czy nie ful. Michodzi o tych co techika w lesie a belek na pasie ze pliczyc sie nie da. i jak kazdy moze to i oni mogom . I jakby powiedizal moj odol Wyborowa robia se kizsone ogorki z karate.
Napisano Ponad rok temu
robia robia, na dodatek w jakims domu towarowym. zeby z tymi ogorkami bylo blisko na hale. myslalem ze klasyczny dramat jest trzyaktowy z epilogiem, ale ten zdaje sie nie miec konca.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu