UFC 101
Napisano Ponad rok temu
Ja osobiście nie wiem czemu, ale ostatnio przestałem lubić Penn'a i stawiam na Floriana. Co do drugiej, to bezapelacyjnie Silva!
Hę?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
2)Jak oglądać? Mam TVU playera, ale nie mogę uruchomić kanału MMA TV(tak też miałem przy poprzednim), podobnie w soapie
Napisano Ponad rok temu
1) o której naszego czasu jest gala?
2)Jak oglądać? Mam TVU playera, ale nie mogę uruchomić kanału MMA TV(tak też miałem przy poprzednim), podobnie w soapie
1)O 4 w nocy z soboty na niedziele.
2) W tej chwili najprawdopodobniej nic nie jest nadawane na kanale dlatego nie mozesz sie polaczyc.
Napisano Ponad rok temu
co do silva - forest to ten drugi nie jest moze virtuozem mma ale mysle ze sprawi troche problemow silvie, a kto wie moze I wygra, bylo by ciekawie a przeciez o to chodzi.
Reszta walk wyglada ciekawie I ciezko wytypowac zwyciezcow, nawet takiemu znawcy jak ja
Napisano Ponad rok temu
Moje typy to też Florian i Silva, ale w obydwu przypadkach spodziewam się ciężkich przepraw i zajebistych walk. W pierwszej mam nadzieję, że chłopaki się trochę pokulają, natomiast w drugej wystarczy powiedzieć: Forrest Griffin, i wszystko jasne.
Podpisuje sie pod tym:)
Napisano Ponad rok temu
BJ by KO 1-2 rudna, musi pokazać światu, że zasługuje na miano Prodigy.
Forrest by TKO/KO 3 runda.
Zobaczymy za parę godzin:D
Napisano Ponad rok temu
Spóbuj wyszukać kanał o nazwie eM-eM-Aye (nie znam numeru kanału). Przez MMA-TV masz linka, właśnie się zaczyna pierwsza walka. Miałem iść spać, ale że dopiero dotarłem do domu, to chyba sobie obejrzę live, dla odmiany.2)Jak oglądać? Mam TVU playera, ale nie mogę uruchomić kanału MMA TV(tak też miałem przy poprzednim), podobnie w soapie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bj Penn robi z siebie po raz kolejny błazna
- Ponad rok temu
-
Sengoku 9 Video(bez Spojlerów!)
- Ponad rok temu
-
Strikeforce/M1 podejmują współprace z Dream.
- Ponad rok temu
-
M-1 Challenge: gdzie jest Polska?
- Ponad rok temu
-
Kolejny polak zdobywa Amerykę
- Ponad rok temu
-
Fedor podpisal z Strikeforce
- Ponad rok temu
-
War Gods w Alpinie (USA), 22. 08. 2009 r: Walczy- Błachowicz
- Ponad rok temu
-
UFC 102: Demian Maia. Wszystko zaczęło się od Chlewickiego!
- Ponad rok temu
-
Tomasz Drwal - Halo tu Ameryka II: Nowa baza...
- Ponad rok temu
-
Fedor w grze o MMA
- Ponad rok temu