kim on jest ?
Napisano Ponad rok temu
moz ekilka slow na jego temat?
Napisano Ponad rok temu
kto zna osobe Piotra Widery ze śląska?
moz ekilka slow na jego temat?
wpisałem to co prawda w innym temacie, ale ... żebyś nie szukał to Ci skopiowałem
Sensei P.Widera ciekawy człek próbuje Karate i ... nieciekawie próbuje JuJutsu ... i też do niczego
Kiedyś (dawno temu) ściągnął do Katowic jakiegoś Mistrza JuJutsu z okolic czyba stolicy. Siedziałem wtedy na widowni i śmiać mi sie chciało Najpierw facet bawił się w rozgrzewkę i wszyscy mieli ubaw po pachy, bo tylu zabaw technicznych na treningu to ja w życiu nie widziałem a potem były zajęcia No i tu był chyba problem. Techniki, ktore demonstrował prowadzący były ciekawe i z widowni wygładły nawet na realne, ale ... uczniowie Sensei P.Widery (nawet kolorowe paski) nie umieli padów No jaja były jak sie masz Wreszcie ten co prowadził odpuścił sobie techniki i zaczął ich uczyć padów, chyba po to, żeby sie nie pozabijali i to się chyba im nie spodobało, bo nie słyszałem, żeby go jeszcze potem zapraszali. Chyba mieli chęc poznać tajemne techniki a tu jakś Mistrz z okolic Warszawy (cholera nie pamiętam skąd ani kto) zamiast z nich od razu robić Miszczów i rozdawać na prawo i lewo czarne paski to zaczyna ich uczyć. Pewnie Sensei P.Widera było głupio,że wyszła jego niwiedza i brak umiejętności. A szkoda, bo tamten (co było widać) chyba sie znał na tym co robił.
W konkluzji więc moge powiedzieć: "jeżeli nie szkoda ci kasy, straconego czasu i swojego zdrowia to polecam Sensei P.Widerę z całego serca.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
hmmm i co dalej.....
- Ponad rok temu
-
Młody...
- Ponad rok temu
-
hiji-te kansetsu gyakutorinage
- Ponad rok temu