hmmm i co dalej.....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja sie nie wypowiadam juz, raz ze produkowalem sie w tym temacie sporo i mi sie juz nie chce
dwa ze stronniczosc trudno mi zachowac - oprocz spojrzenia czysto zawodowego, mam silny stosunek prywatny do tej szkoly oraz jej tworcy - kilka lat doswiadczen i kontaktow jednak sie na mnie jakos tam odcisnelo
odnosnie stopni i ich znaczenia w kraju i poza to kilka postow ponizej jest temat zalozony przez Eryka Murlowskiego i mysle ze tam zostaly wyjasnone wszelkie watpliwsci
co do Katowic - sprecyzuj jakie moze jj cie interesuje? sportowe? tradycyjne? modern? sa tu koledzu ze Slaska wiec mysle ze jak powiesz czego szukasz to ci odpisza
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dzieki za odpowiedz. faktycznie czytalem te posty jednak chcialem poznac taka szczera prawde. mam male doswiadczenia z ta sekcja( nie chche narazie ot nich rozmawiac) i stad to pytanie. jesli chodzi o Katowice to cwicze tu jj tradycyjne i takie mnie interesuje. jednak zaczyna źle się dziac w klubie, troche dziwna atmosfera zaczyna panowac ( szufladkowania, hamowanie co do egzaminow itp )
Każda prawda jest szczera (z zasady) dla tego co ja przedstawia Kogo mogę NIE polecać ? w Krakowie ... na pewno Shihan (z łaski K.Kondratowicza) T. Auguściak - chyba 7 Dan. Wielkie gabaryty i wielkie mniemanie o sobie a umiejętności "mierne". Soke (z łaski K.Kondratowicza) M. Błaszkiewicz - chyba 8 albo 9 Dan. Jak wyżej. Obaj panowie mając wielką masę (dobrze ponad 100 kg) i siłe z upodobaniem pokazują techniki na partnerach o wadze nie przekraczającej 50 kg !!! Przy cięższych im nie wychodzi Katowice? Sensei P.Widera odradzam. opinia o nim jest w innych postach. Yama-Ryu nie wiem, więc się nie wypowiadam, ale trochę mnie dziwi fakt posiadania 9 Dan w wieku 34 (chyba) lat. Lat życia a nie lat treningowych !!! No ale ...
Napisano Ponad rok temu
mam pytanie...w jakich to postach sa wiadomosci o sensei P Widera?dzieki za odpowiedz. faktycznie czytalem te posty jednak chcialem poznac taka szczera prawde. mam male doswiadczenia z ta sekcja( nie chche narazie ot nich rozmawiac) i stad to pytanie. jesli chodzi o Katowice to cwicze tu jj tradycyjne i takie mnie interesuje. jednak zaczyna źle się dziac w klubie, troche dziwna atmosfera zaczyna panowac ( szufladkowania, hamowanie co do egzaminow itp )
Każda prawda jest szczera (z zasady) dla tego co ja przedstawia Kogo mogę NIE polecać ? w Krakowie ... na pewno Shihan (z łaski K.Kondratowicza) T. Auguściak - chyba 7 Dan. Wielkie gabaryty i wielkie mniemanie o sobie a umiejętności "mierne". Soke (z łaski K.Kondratowicza) M. Błaszkiewicz - chyba 8 albo 9 Dan. Jak wyżej. Obaj panowie mając wielką masę (dobrze ponad 100 kg) i siłe z upodobaniem pokazują techniki na partnerach o wadze nie przekraczającej 50 kg !!! Przy cięższych im nie wychodzi Katowice? Sensei P.Widera odradzam. opinia o nim jest w innych postach. Yama-Ryu nie wiem, więc się nie wypowiadam, ale trochę mnie dziwi fakt posiadania 9 Dan w wieku 34 (chyba) lat. Lat życia a nie lat treningowych !!! No ale ...
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Młody...
- Ponad rok temu
-
hiji-te kansetsu gyakutorinage
- Ponad rok temu
-
Trening Jiu Jitsu w lipcu w Krakowie