World Gongfu King zawody sanda/kickboxing klipy
Napisano Ponad rok temu
1 walka: Dewey Cooper (USA) VS Yu Jin (China)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
2 walka: Kaoklai (Thailand) VS Hessain Ojaghi (Iran)
3 walka: Naoki Samukava (Japan) VS Xian Maofu (China)
4 walka: Steve McKinnon (Australia) VS Salihov Muslim (Russia)
polfinaly:
final:
Napisano Ponad rok temu
aha chinczyk nazywa sie bian a nie Xian
poza tym zakazane sa lokcie i kolana jakby ktos sie niedomyslil :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Transfery na poziomie paru kB... Nie chce się cholerstwo ładować Nie ma jakichś "mirrorów" (np na Y2B)?
ludzie na sherdogu bez problemu ogladaja wiec jest to raczej wina Twojego polaczenia do internetu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale i tak udało mi sie zobaczyć tylko cztery pierwsze walki,i stad pytanie,
obstawiałem finał Chińczyka Maofu i Rosjanina Muslina,pomyłiłem się?
Napisano Ponad rok temu
No faktycznie żeby coś obejrzeć to musiałem właczyć walkę, potem wracałem do swoich zajęć wrócić i po jakiejś godzinie miałem "załadowaną"walkę do obejrzenia
Ale i tak udało mi sie zobaczyć tylko cztery pierwsze walki,i stad pytanie,
obstawiałem finał Chińczyka Maofu i Rosjanina Muslina,pomyłiłem się?
jak obejrzales 4 pierwsze walki to powinnes wiedziec ze MUSLIM przegral jego wlasnie byla 4ta :wink:
przy okazji to po raz pierwszy byla wysoka (jak na Chiny) nagroda za pierwsze miejsce w tym turnieju: 100 000 RMB ( 1 USD = 6.8 RMB)
Napisano Ponad rok temu
Potwierdzam, jest problem z transferem a raczej jego brakiem. Pomimo mojego zainteresowania nie udało mi się obejrzeć jeszcze ani jednej być może to zasługa słynnego programu który cenzuruje ruch z i do Chin, dlatego kapie po kilka bitów. Mam transfery na poziomie średnio 5Mb/s (bitów) wiec to raczej nie wina łącza, albo raczej nie z tej strony. Czasem może być tez tak że budowa sieci w tym kierunku akurat ogranicza transfer, bo rozbudowuje się ją tam gdzie jest potrzebna. Ot mało kto korzystał u nas ze stronek w tamtym obszarze i tyle. Może jest jakiś torrent albo jest to gdzieś na Youtube? Póki co próbuje dalej. Kwestia jest technicznych możliwości a nie brak zainteresowania IMHO. Nie wierze żeby ktoś oglądnął i nie wpisał nic.Hmm, sprawdzałem też w pracy i to samo, więc szczerze mówiąc sam już nie wiem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
u mnie chodzi bez problemu
paru moich kolegow z Polski (nie sa czlonkami tego forum dlatego ja to pisze) tez obejrzalo bez problemu wiec nie wiem czemu ktos ma problem.
tsalifo i jakie wrazenia? mnie sie Iranczyk (jego sposob walki) bardziej podobal niz chinczycy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W finale ,to chinczyk daje rade...ale sposob walki przypomina mi raczej k1 a gdzie tu rzuty,chyba ,ze przeoczylem iz walcza wedlug przepisow kickboxing-u.aha widzialem tylko final jak narazie z braku czasu.wszystko dziala jak nalezy.p.Tomku wrzucaj pan filmiki z Chin sandy...pozdrawiam
moim zdaniem to najciekawsza walka jest: Kaoklai (Thailand) VS Hessain Ojaghi (Iran)
tutaj widac sporo rzutow i fajna sanda w wykonaniu Iranczyka
co do K1 to niestety chinscy sandziarze marza o wystepach w K1 (kasa
) i dlatego coraz bardziej trenuja pod tym katem
Napisano Ponad rok temu
jak obejrzales 4 pierwsze walki to powinnes wiedziec ze MUSLIM przegral jego wlasnie byla 4ta :wink:
Nie mam już czasu by ponownie poświęcić parę godzin na załadowanie transferu:) i obejrzenie walki,ale jeśli dobrze pamiętam to werdykt nie był ogłoszony a ja bym ogłosił zwycięstwo Rosjanina.
Ale mówie to jako laik co się nie zna na zasadach sanda,po prostu bardziej mi się podobał jego styl walki.
Napisano Ponad rok temu
Brak rzutów, łokci i kolan, ale ogólnie całkiem fajnie to wyszło...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Szpagat
- Ponad rok temu
-
Taka ciekawostka
- Ponad rok temu
-
"Utwardzanie" przedramion w Wing Tsun
- Ponad rok temu