Fred Ettish wraca!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
53 letni Fred Ettish ma walczyc 15 sierpnia na Cage Fighting Xtreme.Nazwisko przeciwnika narazie nie jest znane
Czy zasady beda pozwalaly uzywac balkoników do walki?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie to nie śmieszne było tylko smutne. Smutne jest to, że są ludzie uczący sztuk walki niby, uczniowie wierzą w to czego sie uczą a to wszystko jest ściemą.
To nie jest kwestia, że to karate, bo i wtedy kilku karateków w UFC sił próbowało i tak tragicznie jak on żaden nie wypadł.
On wyszedł z czarnym pasem, a wyglądał jak biały, zagubiony w nowym świecie.
Pewnie przez ostatnie 15 lat ćwiczył z sensem i chce dla własnego psychicznego spokoju zawalczyć i nie przegrać tak jak wtedy.
Ja mu życzę wszystkiego najlepszego...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A on walczył jakby pierwszy raz w życiu miał sparring i do tego w pełnym kontakcie.
Kompromitującego nie, szacun, że wyszedł szczególnie, że o walce dowiedział się chyba dzień wcześniej, ale jego technika , pozycja, reakcje wskazywały, iz nigdy nawet nie sparował w jakiejkolwiek formule
Napisano Ponad rok temu
Tu macie ten filmik
Popatrzcie na walki [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] z tego okresu- poza zapaśnikami większość była zdezorientowana na ziemi, nie? Czy gadam głupoty?
Napisano Ponad rok temu
no chyba ze on te 15 lat przepracowal ukierunkowujac trening pod katem mma. z drugiej strony jesli naprzeciw niego wyjdzie jakis nakoksowany mlody fajter to marne szanse. to nie Ricson Gracie czy Masahiko Kimura zeby w wieku 53 lat mogl sie stawiac mlodym gniewnym.
Itosu
Napisano Ponad rok temu
Szału nie było, wie ktoś może dlaczego na samym początku jak przeciwnik złożył się po kopnięciu walka nie była kontynuowana ?Niestety nie mam lepszej jakosci.
Napisano Ponad rok temu
jego przeciwnik to też był karateka...Ale do pierwszego knockdownu walczył jak inni karatecy w tym czasie IMHO.
Napisano Ponad rok temu
kroczeSzału nie było, wie ktoś może dlaczego na samym początku jak przeciwnik złożył się po kopnięciu walka nie była kontynuowana ?Niestety nie mam lepszej jakosci.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Fedor coraz blizej UFC.
- Ponad rok temu
-
Powrót Tito Ortiza.
- Ponad rok temu
-
Tomek Drwal o najbliższej walce w UFC i planach na przyszłoś
- Ponad rok temu