UFC: znany kolejny rywal Tomasza Drwala
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie wiem czy to taka swietna wiadomosc.
a sam przeciwnik nie imponuje rekordem i raczej ciezko uwierzyc zeby tomek mogl duzo na tej walce ugrac.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Qwszem jest jednowymiarowy ale jesi Tomek by go poknal w walce stojkowej to jego akcje poszly by do gory i to bardzooo!!.
Napisano Ponad rok temu
no dokladnie o to chodzi.Qwszem jest jednowymiarowy ale jesi Tomek by go poknal w walce stojkowej to jego akcje poszly by do gory i to bardzooo!!.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O qwa! McFedrries 8O
wlasnie wlasciwa reakcja nie wiem dlaczego niektorym sie wydaje ze to bedzie latwa walka dla Drwala - to mzoe byc powtorka z Thiago silva.... z takim samym niestety zakonczeniem bo McFedrries uderza znacznie silniej niz Thiago....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja wierzę, że Drwal WARRRR go sklinczuje obali i otłucze jak należy lub też zadusi bo koleś to chyba lubi.
Jeśli tylko Tomka nie zarazi [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
to nie wierze, że tymi cepami jest w stanie zagrozić zawodnikowi klasy T. Drwal.
aaamen!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie jeden filmik kolego, tylko historia jego [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], wszytkie inne UFC które z nim widziałem plus jego ostatnia wypowiedź po walce na UFC 98, która brzmi mniej więcej tak: ..."man I get out and just wanna go... just wanna go..." co tylko ujawnia, że zawodnik nie kontroluje swoich emocji, może nawet boi się i dlatego jego najlepszą obroną jest atak. Dodatkowo jego obrona w oktagonie z zawodnikami adekwatnej klasy praktycznie nie istnieje, bo oczywiście przede mną to by się pewnie obronił buhahaha Ale kiedy jest w klatce jakoś mu to gorzej wychodzi. Stawianie na niego to rzut monetą. Nie postawiłbym na niego kaski nigdy bo wynik jest równie przewidywalny. Jak dostnie strzała pada nie myślać o [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Dodatkowo jeśli wyłączysz jego ręce klinczem zaczyna się cofać i praktycznie nie ma żadnej odpowiedzi na taką zagadkę. Chcesz stawiać pieniądze na fighterów patrz jak przegrywają. Dowiesz się dużo więcej niż z ich zwycięstw.
Z drugiej strony mamy Tomka, który również lubi się zasapać, ale IQ ma przynajmniej 25 wyższe od kolesia i pracuje nad tym plus wydaje się, że dla chłopaków z undercarda w UFC jego obalenia są czymś nowym i nie bardzo zrozumiałym, więc tym lepiej dla niego. Jeśli nie da się złapać jakimś cepem w co wątpię bardzo bardzo walka wygląda "pretty straight forward".
Podsumowując tą przydługą wypowiedź nie stawiam na undercarda bo nie mam wystarczającej wiedzy ani nawet nie chcę mi się śledzić tych wszystkich zawodników, ale tym razem postawię na Tomka, bo poprostu w niego wierzę. Po pierwsze Drwalu jest DOBRY, po drugie jego przeciwnik jest jednowymiarowym siepaczem.
Pokój i nie kłóćmy się o to za bardzo, będziecie się mogli śmiac ze mnie jak przegram $50, które zamierzam postawić, ok?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Dobrze powiedziane. Dosyć długo stawiam, trzymam się tej zasady, ale jakoś jej sam nie zwerbalizowałem. Uszanuję prawa autorskie :wink:Chcesz stawiać pieniądze na fighterów patrz jak przegrywają. Dowiesz się dużo więcej niż z ich zwycięstw.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UFC 100: Video(Bez Spojlerów!!!)
- Ponad rok temu
-
UFC 100 SPOJLERY
- Ponad rok temu
-
SPARING:FEDOR EMELIANEKO vs DENIS LEBEDEV
- Ponad rok temu
-
Szukam zdjecia Pride FC!
- Ponad rok temu
-
Tomasz Drwal : Konia jeszcze nie kupię, ale kurkę...
- Ponad rok temu
-
Marcin Held w rankingu 'nadziei MMA' na Sherdogu
- Ponad rok temu
-
Relacja K.Kułaka po "gali" w francji
- Ponad rok temu
-
Wakacyjne treningi w Shido- Gym Łódź
- Ponad rok temu
-
Jedno pytanie do Dana White
- Ponad rok temu
-
FFI - Ultimate Chaos Video(Bez Spojlerów!!!)
- Ponad rok temu